FUTBOL

Rus futbolcu paraya burnunu silip Instagram’da paylaştı!

19 yaşındaki futbolcunun paraya burnunu silmesi sosyal medyada infial yarattı, ancak tepkiler internetle sınırlı kalmadı

Rus futbolcu Stanislav Manayev’in paraya burnunu sümkürme görüntüleri büyük tepki gördü. Yaklaşık 330 lira değerinde bir banknota burnunu silen 19 yaşındaki futbolcu, olayın videosunu Instagram’da paylaştı.

Videoda; FC Chertanovo Moskova forması giyen Stanislav Manayev’in “Bu parayı ihtiyacı olan kişilere verebilirdim ama vermeyeceğim çünkü burnum çok akıyor” dedikten sonra paraya sümkürdüğü görülüyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER