SPOR MEDYASI

Rüştü Reçber Arda Turan'a sahip çıktı!

Eski futbolcu, yeni medya mensubu Rüştü Reçber, Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan'ın tuzağa düşürüldüğüne inanıyor.

Rüştü Reçber Arda Turan'a sahip çıktı!

Türkiye'nin efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, Arda Turan'a sahip çıktı.

Arda Turan: Neden arkamdan konuşuluyor?

Gazeteci Bilal Meşe'ye fiziki saldırıda bulunduktan sonra A Milli Takım'ı bırakan Arda Turan'ın etrafında oluşan tartışma bitmezken, dün gece hem oyuncu hem de Fatih Terim tarafından yapılan açıklamalar ateşi iyice körükledi.

Rüştü, Arda'nın Bilal Meşe'ye yaptığının yanlış olduğunu kabul etmekle birlikte Barcelonalı oyuncuya sahip çıktı. Yazıdan öne çıkanlar şu şekilde:

"Arda’nın davranışını ve yerini kabul edemem. Sevgili Bilal Meşe’ye de ‘Geçmiş olsun’ derim. Ama yangına körükle giden bir hoca ile yönetimin ve bu olayın gerçekleşmesine ortam sağlayanların hiç mi kabahati yok?

Bakın, tıpkı Volkan Demirel olayındaki gibi, ortam hazırlandı, beklenildi ve Ardada gelip bu tuzağa düştü. (Volkan’ı bu konuda 6 ay önce uyarmıştım).

Bu tuzağı kuranlar belli. Ve bir gün nasılsa her şey gün yüzüne çıkacak. Bu insanlar kimsenin yüzüne bakamayıp, saklanmak için delik arayacak.

Hocanın maç öncesi imalı konuşmalarına bakın.. Yine yarım ağızla söylenen cümleler ve hedef saptırmalar...

Bir tarafta Bilal Meşe’nin ismini söylerken, diğer taraftan onu alkışlatmış futbolcusunun adını anmıyor.

Açıkçası Arda yokmuş gibi davrandığını görünce hem utandım, hem üzüldüm. Ama bu açıklamaları yapanın kim olduğunu kendime sorunca şaşırmamak gerektiğini de düşündüm.

Fatih Terim Kosova maçı sonrası her şeyi açıkladı!

Yalnız hocanın unuttuğu bir şey var. O da, kendisini alkışlatan diğer isimlerin kafasında oluşan “Acaba sıra bizde mi” sorusu.

Başkan desen, farklı telden çalıyor. Arda’ya sahip mi çıktı, yoksa yine farklı bir hesabın içine mi girdi bilinmez. “Bizim de kabahatimiz var” diyeceğine olayı siyasi boyuta getirip kapattı. Gerçi Başkan alışık.. Geçen sefer de olayları başka nedenlere bağlamıştı. Oysa krizi yönetebilse, bunları konuşuyor olmazdık.

Hala devam ediyorlar aklımızla oynamaya. Ama gün gelip hesap sorulacak, bu böyle bilinsin!"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER