FUTBOL

Rusya Başkanı Putin top sektirdi

Dünya Kupası'na 100 gün kalması nedeniyle FIFA Başkanı Gianni Infantino ile kamera karşısına geçen Rusya Başkanı Putin, top sektirdi.

Putin, Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Kupası öncesi Kremlin'de FIFA Başkanı Gianni Infantino ile buluştu.

EFSANELERLE BİRLİKTE 100 SEKTİRDİLER: Dünya Kupası'na 100 gün kala FIFA, twitter hesabından bir video paylaştı.

Video’da Dünya Kupası'na katılacak ülkelerin oyuncularının ve Vladimir Putin ile FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun top sektirdiği görüntüler yer alıyor. Efsane futbolcuların top sektirdiği videoda, topa 100. kez vuran ise Putin oldu.

Rusya'da 14 Haziran-15 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nın ilk maçı, 14 Haziran tarihinde Rusya ve Suudi Arabistan takımları arasında oynanacak.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER