MİLLİ TAKIM

Rusya Slovakya maçı sonucu ve özeti

Slovakya, Weiss ve Hamsik'le bulduğu gollerle Rusya'yı devirdi.

Rusya Slovakya maçı sonucu ve özeti

Slovakya, Weiss ve Hamsik'le bulduğu gollerle Rusya'yı 2-1 mağlup ederek ilk kez katıldığı turnuvada ilk galibiyetini aldı. Ruslar ise 1 puanda kaldı.

Gruptaki ilk maçında uzatma dakikalarında attığı golle İngiltere'den 1 puan alarak gruba puanla başlayan Rusya, Galler'e 2-1 yenilerek büyük bir şok yaşayan Slovakya ile Stade Pierre-Mauroy'de karşı karşıya geldi.

Rusya Slovakya maçı fotoğrafları

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün olan taraftar olan Slovakya 32. dakikada Vladimir Weiss ile 1-0 öne geçti. karşılaşmanın en etkili ismi olarak öne çıkan Marek Hamsik 45. dakikada attığı güzel golle farkı ikiye çıkarttı. İlk yarı Slovakya'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda yine üstün olan taraf Slovakya olurken, Rusya 82. dakikakad ender yakaladığı gol pozisyonunda Denis Glushakoviki'nin kafa golüyle skoru 2-1'e getirerek umutlandı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca kritik maçta sahadan 3 puanla ayrılan taraf Slovakya oldu.

Slovakya'da Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Bursaspor'da kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch yedekler arasında yer alırken, forma giyme şansı bulamadı.

Bu sonuçla Slovakya ikinci maç sonunda puanını 3'e yükseltirken, Rusya 1 puanda kaldı. B Grubu'nun diğer maçında İngiltere ile Galler yarın karşı karşıya gelecek.

SLOVAKYA-RUSYA

Rusya 1-2 Slovakya

STADYUM: Stade Pierre Mauroy
HAKEMLER: Damir Skomina, Jure Praprotnik, Robert Vukan (Slovenya Futbol Federasyonu)
RUSYA: Igor Akinfeev, Igor Smolnikov, Sergey Ignashevich, Vasili Berezutski, Georgi Schennikov, Roman Neustadter (46. dk Denis Glushakov), Aleksandr Golovin (46. dk Pavel Mamaev), Oleg Shatov, Aleksandr Kokorin (76. dk Roman Shirokov), Fedor Smolov, Artem Dzyuba
SLOVAKYA: Matus Kozacik, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Jan Durica, Tomas Hubocan, Vladimir Weiss (72. dk Dusan Svento), Ondrej Duda (67. dk Adam Nemec), Marek Hamsik, Juraj Kucka, Robert Mak (80. dk Michal Duris), Viktor Pecovsky
GOLLER: 32. dk Vladimir Weiss, 45. dk Marek Hamsik (Slovakya), 82. dk Denis Glushakov (Rusya)
SARI KART: 46. dk Jan Durica (Slovakya)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER