ROPÖRTAJ

Rusya'dan Fatih Terim için döndü

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, takım arkadaşı ve yakın dostu Burak Yılmaz'ın transfer hikayesini anlattı.

Rusya'dan Fatih Terim için döndü
Kaptan Selçuk İnan, Galatasaray Dergisi'nin 147. sayısına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın başarılı kaptanı Selçuk İnan, Burak Yılmaz'ın sarı kırmızılı takıma son anda nasıl geldiğini anlatırken Burak Yılmaz'ı Rusya'da bir takıma imza atmak üzereyken telefonla caydırdığını ve Galatasaray'a transferini sağladığını söyledi.

İşte Selçuk İnan'ın açıklamaları;

"İMZA ATMA ÇIK ODADAN"
Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi hakkında bilgiler veren Selçuk İnan, "Fatih hoca, milli takım kampından geldiğimde 'Burak ne yaptı' dedi. Ben de, 'Hocam şu anda imza atıyor, Rusya'da' dedim. Fatih Hoca da, 'O zaman ara, atmasın' dedi. Ben de koşa koşa odaya gittim ve Burak'ı aradım, 'Önemli bir şey yoksa kapat, imza atıyorum' dedi. 'Çok önemli, ne imzası, çabuk çık odadan. Fatih Hoca kesinlikle imza atmasın, onu almamız lazım, ona ihtiyacımız var dedi' dedim" şeklinde transferin nasıl gerçekleştiğini anlattı.

 

"BU KADAR FAZLA KUPA KAZANMAYI DÜŞÜNMEMİŞTİM"
Sarı kırmızılı takıma 4 yıl önce transfer olduğunda şimdiye kadar gerçekleşen başarıları hayal edemediğini kaydeden Selçuk İnan, "İlk olarak şunu söyleyeyim; ben ne kadar doğru bir tercih yaptığımı her gün yeniden anlıyorum. Açıkçası bu kadar fazla kupa kazanmayı düşünmemiştim ama en azından iki şampiyonluk kazanabileceğimi umuyordum. Hatta bunun bana yeteceğini düşünüyordum ama Allah bana üç tane şampiyonluk yaşattı ve toplamda yedi tane kupayı kazanmayı nasip etti. Bu yapılması zor bir iş. Dört yılda yedi kupa kazanmak büyük başarı. Kendimi ve Galatasaray taraftarını mahcup etmediğim için çok mutluyum"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER