DİĞER HABERLER

Sabri Sarıoğlu futbolu bıraktığı iddiasına yanıt verdi!

Deneyimli oyuncu Sabri Sarıoğlu'nun futbolu bırakıp TV yorumculuğuna başlayacağı iddia edilmişti. Sarıoğlu söz konusu iddialara açıklık getirdi.

Sabri Sarıoğlu futbolu bıraktığı iddiasına yanıt verdi!

Tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, futbolu bıraktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kariyerinde 15 sezon Galatasaray’da forma giydikten sonra geride kalan sezonu Göztepe’de geçiren ve bu sezon herhangi bir takımla anlaşmayan Sabri Sarıoğlu, futbolu bıraktığı iddialarıyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulundu.

Sabri, “Benden açıklama gelmediği sürece insanlar hiçbir şeye inanmasın. Öyle bir şey olsa zaten kendim açıklarım.” ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu ile ilgili bugün bazı yayın organlarında futbolu bıraktığı iddia edilmiş, kariyerine bir TV kanalında futbol yorumcusu olarak devam edeceği öne sürülmüştü.

16 yıl forma giydi : 2001'de alt yapıdan G.Saray A Takımı'na katılan Sabri, 16 yıl sarı-kırmızılı formayı giydi. 2017 yaz döneminde Göztepe'ye transfer olan 34 yaşındaki futbolcu, 1 yıl İzmir ekibinde oynadı ve sözleşmesi bitince boşta kaldı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi planı hazır! Tam 4 futbolcu...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER