SÜPER LİG

Sabri Sarıoğlu'ndan kaleciye sitem

Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor ile berabere kaldığı maç sonunda konuşan Sabri Sarıoğlu, rakip takım kalecisi Ömer Çatkıç'ı sert eleştirdi.

Sabri Sarıoğlu'ndan kaleciye sitem
Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından Sabri Sarıoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Sabri hakem İlker Meral ve Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç'a sitem etti. Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, son haftalardaki puan kayıplarının kendilerini üzdüğünü söyledi.
 
 
Karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında soruları yanıtlayan Sabri, ''Elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalıştık. Mağlup duruma düştük, beraberliği yakaladık, bastırdık ama atamadık. Puan kayıplarına üzülüyoruz. İstemediğimiz kayıplar yaşadık. Bunlardan ders çıkarıp, telafi etmemiz gerekiyor'' dedi.

Kendisiyle ilgili yapılan eleştirilere değinen Sabri, ''Sakatlık sonrası istediğim düzeye çıkamadım. Elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum. Eleştiriler olacak. Ama bazılarına anlam veremiyorum. Hakarete varan şeyler oluyor. Kendimden memnun değilim performans olarak. Performansımı yükseltip takımıma daha faydalı olmak istiyorum'' diye konuştu.

-Ömer Çatkıç'a sert tepki-

Karşılaşma sorası saha ortasında ellerini açıp dönerek sevinen rakip takım kalecisi Ömer Çatkıç'a, Sabri Sarıoğlu'ndan sert tepki geldi.

''Maçın tek kötü tarafı, Ömer Çatkıç'ın yaptıklarıydı'' ifadelerini kullanan Sabri, ''Her Galatasaray maçı sonrası provoke edici hareketler yapıyor. Anlamsız geldi bana. Ben bir Fenerbahçe maçında kırmızı kart dahi görmediğim halde 2 maç ceza aldım. Ömer her Galatasaray maçı sonrası yaptığı provokasyonlardan dolayı bir kez bile uyarılmadı. İnşallah tekrarlamaz. Antalyaspor futbolcusuna böyle çirkin hareketler yakışmıyor. Aklını başına alır inşallah ve bir daha yapmaz'' şeklinde konuştu.

Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolcu Semih Kaya ise takım olarak iyi oynadıklarını düşündüğünü ancak ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER