SÜPER LİG

Sabri Sarıoğlu'ndan özür resti

Galatasaray'ın milli futbolcusu Sabri, derbide yaşanan olayları değerlendirdi sadece Emre'nin boğazını sıktığını ve özür dileyecek hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Sabri Sarıoğlu'ndan özür resti

'Adım çıkmış bir kere. Hemen suçlu ilan ediliyorum. Yaptığım tek şey Emre'nin boğazını sıkmaktı, o kadar...' diyerek söze başlayan Sabri ekliyor ‘Yönetim izin versin çıkıp olanı biteni anlatayım. Özür dileyecek hiçbir şey yapmadım'...

Htspor.com'un haberine göre Galatasaray'ın genç yıldızı Sabri Sarıoğlu, derbi maçından sonraki suskunluğunu bozdu. Milli oyuncu, çıkan olayların sorumlusu olarak kendisini gösterenlere ateş püskürdü. Sabri, "Bunu söyleyenler ellerini vicdanlarına koysunlar. Görüntüleri bir daha izlesinler ve öyle konuşsunlar. Benim sahada, ne anam kaldı ne de avradım. Küfür yedim, tehdit aldım ama karşılık vermedim. Yaptığım tek şey, sinirlenip Emre'nin boğazını sıkmaktı o kadar. Bunun dışında ben başka hiçbir şey yapmadım" dedi.

‘BANA YIKMASINLAR'

Sabri, olayların bilinçli olarak kendi üzerine yıkılmaya çalışıldığını da söyleyerek şöyle konuştu: "Bu yorumları yapanları tarafsız olmaya davet ediyorum. Emre'yle girdiğim mücadelelere bir baksınlar. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Emre yere düşüp reklam panosuna kafasını çarptığı pozisyonda saygımdan dolayı gidip yerden kaldırmak istedim ama o beni ittirdi. Ben de haklı olarak tepkimi verdim. Sahada bana sürekli küfür edildi. Buna karşılık vermedim. Tehdit edildim, yine sustum. Özür dileyecek bir şey yapmadım. Asıl özür dilenmesi gereken kişi benim."

‘FENERLİLER ATIP TUTMASIN'

Sabri sözlerini şöyle noktaladı; "Bana daha fazla soru sormayın. Çünkü konuşmamız yasaklandı. Başkanımız izin verirse her şeyi anlatırım. F.Bahçeli futbolcuların yaptığı gibi, atıp tutmakla bu işler olmuyor. Taraftarımızı da onlar tahrik etti. Ama adım çıkmış, ne yaparsam yapayım isteyen yine istediği gibi yorumlayacak..."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER