SÜPER LİG

Sadri Şener'den futbolculara büyük jest

Trabzonspor başkanı Sadri Şener futbolculara CSKA Moskova maçı için de yüksek bir prim belirledi...

Sadri Şener'den futbolculara büyük jest
UEFA Şampiyonlar Ligi parasını henüz tahsil etmemesine rağmen futbolculara Inter ve Lille maçlarının primini ödeyen Başkan Sadri Şener, CSKA Moskova maçı için de yüksek bir prim belirledi, ancak miktarını açıklamadı

Trabzonspor Yönetimi, Avrupa'da takımın daha iyi motive olması için para dopingi yapıyor. Bordo-mavililer futbolcuları primlerle teşvik ederek, yönetim olarak üzerine düşen görevi yapmaya çalışıyor.

UEFA'dan henüz Şampiyonlar Ligi parasını alamamasına rağmen Başkan Sadri Şener'in talimatıyla Inter ve Lille maçlarının primlerini alan futbolcular, şimdi de CSKA Moskova maçıyla paralanacak. Şener'in, yarınki karşılaşma için de yüksek miktarda prim belirlediği, ancak miktarını açıklamadığı öğrenildi. Başkan Sadri Şener, "Tarihimizde ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde bizi başarıya getirecek teknik ekibe ve futbolcularımıza her türlü jesti yaparız" dedi.

Bu arada Trabzonspor Yönetimi'nin CSKA Moskova maçı öncesi indirim yaptığı biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

Doumbia'ya özel önlem
Trabzonspor, CSKA Moskova'nın yıldızı Doumbia'yı durdurmak için özel önlemler alacak. Zokora da milli takımdan yakından tanıdığı Doumbia'yı özellikleri için takım arkadaşlarına bilgi verdi. Şenol Güneş'in de kalabalık orta saha ile rakibini durdurmayı amaçladığı, savunmayı Celustka, Giray, Glowacki ve Cech dörtlüsünden kurmayı planladığı bildirildi.

Bordo-mavili ekipte cezası sona eren Burak Yılmaz ve sakatlığı geçen Henrique'nin, CSKA Moskova maçında forma giyebilecek duruma gelmesiyle takım içinde rekabet iyice kızıştı. Burak'ın yanında yine Halil'in oynayabileceği belirtilirken, takımda 18 kişilik kadroya girmek de zorlaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER