MOTOR SPORLARI

Safranbolu'da kazanan Team Mobil 1 oldu

2015 Türkiye Trial Şampiyonası 5. yarışı, 14-15 Kasım tarihlerinde Karabük Offroad Kulübü (KARDOFF) tarafından Safranbolu'da özel olarak hazırlanan parkurda gerçekleştirildi.

Safranbolu'da kazanan Team Mobil 1 oldu

2 gün boyunca büyük heyecana sahne olan organizasyonda, 20 araç ve 40 sporcu, 10 takım halinde parkuru en kısa sürede geçebilmek için mücadele etti.

Yardımlaşma ve offroad ruhunun ön planda tutulduğu trialde sezonun beşinci yarışında Ertan Uçar-Berat Atagün ve Hakan Çarker-Ayhan Ademoğlu ekiplerinden oluşan Bursa’dan Team Mobil1 takımı birinciliğin sahibi oldu.

İzleyicilerin de büyük ilgi gösterdiği yarışta ikinci sırada Erkan Kaynak-Cemafer Bulut ve Avni İnce-Ali Demirayak ekiplerinden oluşan DOSD Offroad yer aldı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan organizasyonda Emirhan Kutlu-Ali Çapan ve Uğur Demirci-Samet Aygül’den oluşan İstanbul’dan Texxoff takımı üçüncülüğü kazandı.

2015 Türkiye Trial Şampiyonası, 28-29 Kasım tarihlerinde Beykoz Offroad Kulübü (BEYOFF) tarafından İstanbul’da düzenlenecek olan 6.ayak yarışları ile sona erecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER