TÜRKİYE KUPASI

Sağlam'dan iddialı kupa açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Altay ile yapacakları maça ilişkin konuştu

Sağlam'dan iddialı kupa açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Altay ile yapacakları maça ilişkin, ''Kupadaki hedeflerimiz adına bu turu geçerek, gruplara kalmamız lazım'' dedi..

Sağlam, takımının Özlüce Tesisleri'nde İzmir'e hareketi öncesi yaptığı açıklamada, karşılaşmanın zorlu geçeğini söyledi. Kazanmaları gereken bir maç oynayacaklarını belirten Sağlam, ''Kupadaki hedeflerimiz adına bu turu geçerek, gruplara kalmamız lazım. Zor bir maç olacak. En büyük temennimiz iklim ve zemin şartları futbol oynamaya müsait olsun. Bursa'ya turu geçmiş, gruplara kalmış ve hedefinde emin adımlarla ilerleyen bir takım olarak dönüp, Eskişehirspor maçına da bu moralle hazırlanmak istiyoruz'' diye konuştu.

-Takım İzmir'e hareket etti-
Bu arada Bursaspor, karşılaşma için İzmir'e hareket etti. Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın kafile başkanlığında Özlüce Tesisleri'nden hareket eden yeşil-beyazlı kafilede 21 futbolcu yer aldı. Kafileyi İkici Başkan Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman ve kulüp personeli uğurladı.

Bursaspor, İzmir'e vardıktan sonra kamp yapacağı otele yerleşecek ve maç saatini bekleyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER