1.LİG

Sait Karafırtınalar'dan mağlubiyet sonrası özeleştiri

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, TFF 1. Lig'in 21. haftasında 2-1 yenildikleri Giresunspor maçı ardından açıklamalarda bulundu.

Sait Karafırtınalar'dan mağlubiyet sonrası özeleştiri

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, TFF 1. Lig'in 21. haftasında 2-1 yenildikleri Giresunspor maçında aldıkları tedbirlerin işe yaramadığını ve bireysel hatalardan dolayı gol yediklerini söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Giresunspor'un deplasmanda gerektiği gibi oynadığını belirtti.

İyi mücadele ettiklerini aktaran Karafırtınalar, "Aldığımız tedbirler maalesef işe yaramadı. Tedbir takdirin önüne geçemiyor. İyi mücadele ettik. Zaman zaman iyi futbol oynadık. Bireysel hatalardan dolayı gol yedik. Bir topumuz çizgiden çıktı. Bahattin Köse'nin ilk yarıdaki pozisyonu gol olsaydı, sonuç daha farklı olabilirdi." diye konuştu.

Mağlubiyetin etkisini çabuk atlatmaları gerektiğini vurgulayan Karafırtınalar, "Önümüzde Göztepe maçı var. Zor durumumuz devam ediyor. Bu kolay bir şey değil. Beş, beş atmak bazen beklentiyi yükseltiyor ama takımın potansiyelini de bilmek lazım. Potansiyeli yüksek, stresli maçlar oynuyorlar. Onları da takdir ediyorum. Ortada bir başarı varsa onların başarısıdır." ifadelerini kullandı.

Giresunspor deplasmanda güldü!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER