1.LİG

Sakarya ile Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi

Sakaryaspor ile Eskişehirspor taraftarları, Sakarya'nın Pamukova ilçesinde adeta meydan muharebesi yaptı..

Sakarya ile Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi

Sakarya'dan Afyonkarahisar’a maça giden 3’üncü Lig takımlarından Sakaryaspor taraftarları ile Eskişehir’den İstanbul’a Ümraniyespor maçına giden taraftarlar Pamukova’da karşılaştıkları tesislerde kavga etti.

İki kulübün taraftarlarının otobüslere saldırması sonrasında ortalık savaş alanına dönerken, karayolunda trafik durdu. 1’i bıçakla 7 kişinin yaralandığı olaylarla çok sayıda taraftar dövüldü.

Sakarya ile Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi

Sakaryaspor’un bir grup taraftarı, takımlarınınAfyonkarahisar’da Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçı izlemek üzere yola çıktı. Taraftarlar bugün öğle saatlerinde Sakarya’nın Pamukova İlçesi Mekece Mevkii’ndeki tesislerde mola verdi. 1’inci Lig takımlarından Eskişehirspor taraftarları ise, Ümraniyespor ile oynanacak karşılaşmayı izlemek için İstanbul’a giderken aynı tesiste mola verdi.

Sakarya ile Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi

Tesislerde Eskişehirspor taraftarlarının iddiaya göre bazı kişilerle tartışarak kavga etmesi üzerine çıkan olaylar büyüyerek karayoluna taştı. İki takım taraftarları da birbirlerinin otobüslerine taş ve sandalyeler fırlatırken, tekme ve tokatla kavga etti. Otobüslerin camları kırılırken, 7 kişi yaralandı. Taraftarların kavgası nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Sakarya ile Eskişehirspor taraftarı birbirine girdi

Olaylar nedeniyle bölgeye Adapazarı ve Geyve’den takviye jandarma ve polis ekipleri ve TOMA sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri her iki takımın taraftarlarını kontrol altına aldı. 112 Acil ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. Biri bıçakla olmak üzere yaralanan 7 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Otobüsleri hasar gördüğü için olay yerinde bekletilen 100 kadar her iki takım taraftarının bölgeden uzaklaştıralacağı belirtildi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olaylarda 7 kişinin yaralandığı söyleyerek, "Yaralılar hastanede. Takviye ekipler bölgeye sevk edildi. Sıkıntı yok. Bir mola yerinde ağız dalaşıyla başlayan tartışma bu noktaya geldi. Taraftarların neden olduğu olaylar kontrol altına alındı" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER