YEREL HABER

Sakaryaspor'da kombineler satışta

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'un 10 bin 600 kombine bileti satışa çıkarıldı.

Sakaryaspor'da kombineler satışta

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 14'ü VIP, 158'i numaralı olmak üzere 100 bin liralık kombine bilet satın aldı.

Toçoğlu, yaptığı konuşmada, kombine satışında kulübe ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediklerini hatırlatarak, ''Bugün sözümüzü tutuyoruz ve 100 bin liralık kombine bilet alıyoruz. Parasını da en kısa zamanda ödeyeceğiz. Tüm belediye başkanlarımızla da görüştüm. Bugün yeniden görüşeceğim ve her belediyenin gücü nispetinde kombine bileti almasını sağlayacağım. Bu işin organizasyonunu ben üstlendim'' dedi.

Zeki Toçoğlu, kulübün kasasına geçmiş dönemlerde büyük miktarlarda para girdiğini belirterek, tesisleşme ve altyapıya önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Kulüp başkanı Rauf Batuboylu ise Büyükşehir Belediyesini yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, ''Bugün kombine satışına da ilk sizinle başlamak istedik. Sizin vereceğiniz destek ve güç bizim için önemli. Kombine biletlerimiz sezon sonuna kadar geçerli olacak. Bu kombinelerle taraftarımız sadece lig maçlarını değil tüm özel maçları da izleyebilecek'' diye konuştu.

Batuboylu, bayanlar için basın tribününün yanında 100 kişilik ücretsiz yer ayırdıklarını sözlerine ekledi.

Kombine biletler, VİP bin 500 lira, numaralı 500 lira, maraton 110 lira, kapalı kale arkası 85 lira ve açık kale arkası 60 lira olacak şekilde satılacak.
Kombine bilet alan kişilere Sakaryaspor forması da hediye edilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER