DİĞER HABERLER

Samet Aybaba kendini yalanladı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba kendini yalanladı!
İNTERNETSPOR/ Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe derbisinin ardından aldıkları mağlubiyet ve futbolcularının performansını değerlendirdi. 
 
Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında "Beşiktaş teknik direktörü olarak bu kadrodan hiçbir zaman yakınmayacağım" dedi, aynı konuşması bitmeden kadro göndermesi yaptı..  
 
İşte o sözler... 
 
Öncelikle maçı yorumlayan Aybaba, "Bir kaç kurguyla başladık maça; son bir kaç haftadır sıkıntı yaşadığımız sol tarafı kapatmak istedik, böyle olunca Holosko 7. yabancı olarak dışarıda kaldı. Oyunda ilk bölümde önde oynayalım, rakibi biraz bozalım, yoralım sonra da 50-55. dakika sonrası Holosko'yu sokalım ve oyunun lehini kendimize çevirelim dedik. İlk yarı öne çıktık baskı yaptık, toplar da kapacaktık ama basit bir gol yedik, Fernandes'in kaptırmasıyla. Sonra da dengemiz bozuldu zaten. Soldaki planladığımız kurgu da olmayınca toparlayamadık. 3 haftadır bir düşüş var, bir an önce toparlanmalıyız, üst üste bu kadar yenilgi olmaz. Bize de oyuncularımıza da yakışmadı. Bu arayı iyi değerlendirip lige döneceğiz" dedi. 

9 puanlık kaybı 'şanssızlık mı, kötü oyun mu, kadro yetersizliği ve alternatifsizliğine" mi bağlayacağı sorusuna ise Aybaba; "Beşiktaş teknik direktörü olarak bu kadrodan hiçbir zaman yakınmayacağım. Olağanüstü yılda elimizdekileri en iyi şekilde kullanmak mecburiyetimiz var. Bundan önceki maçlarda şanssız goller de yedik ama bu maçın belli bölümü sonrasında iyi oynayamadık. Oyuncuların da daha özverili olması lazım. Bir kaç tane oyuncuda kalabalık oyuncu kadrosu olmadığı için bir düşüş var, bunun önüne geçmeliyiz" dedi. 

"Kadroyu eleştirmeyeceğim" sözüne rağmen aynı ifadelerinde 'kalabalık kadroları olmadığını' ifade ederek kadro göndermesi yapan Aybaba, "Escude ve Uğur'un solda arka arkaya oynatılması hata mıydı?' sorusunda ise yine kadro göndermesi yaptı ve "Alternatif oyuncu tercihine bakarsanız başka yapacak bir şey yok" dedi. 

Bu arada Aybaba "Siz hatalı mısınız?" sorusuna ise "Kaybedilince herkesin için bir şeyler oluyor" yanıtını verdi.. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER