AKHİSAR

Şampiyon Akhisar ligden çekildi

Grekoromen Güreş Süper Ligi'nde Kasımpaşa'yı 6-3 yenen Akhisar Belediyespor, şampiyon oldu. Şampiyon takımın teknik direktörü İsmail Göze ise basına yaptığı açıklamada herkesi şaşırttı.

Şampiyon Akhisar ligden çekildi

Türkiye Güreş Federasyonu'nun müsabakalarını şampiyon tamamlayan Akhisar Belediyespor, ligden çekilme kararı aldı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'ndaki müsabakaların ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Teknik Direktörü İsmail Göze, 10 hafta süren yorucu bir maratonun ardından şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun sürekli değişen talimatlarına ayak uyduramadıklarını belirten Göze, "10 haftada, uzun bir yolun yorgunluğu yaşadık. Sürekli değişen talimatlardan sıkıldık ve bundan sonra yapılacak müsabakalara A takımımızla katılmayacağız" ifadelerini kullandı.

'SPORCULARIMIZIN GÜREŞMESİ ADİL DEĞİL'

Gazetecilerin, "Ligden çekiliyor musunuz?" sorusuna teknik direktör Göze şu cevabı verdi:

"Ligden çekilme durumunu gözden geçireceğiz. Tahkime başvuracağız. Bu kararımızın rakip oyuncu ve yöneticileriyle bir alakası yok. Her hafta yeni bir talimat değişiyor. Türkiye Güreş Federasyonu'nun grekoromen stil için haftaya yapmayı planladığı, yeni kurulacak tekler süper ligine A takımımızla katılmama kararı aldık. Şampiyon takım olarak yeni ligde mücadele etmeyeceğiz. Bir sonraki ligde bu sporcuların güreşmelerinin adil olmadığını düşünüyoruz"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER