GALATASARAY

Şampiyon Galatasaray'dan kutlama açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında Göztepe'yi deplasmanda Gomis'in penaltı golüyle 1-0 yenen Galatasaray 21. kez şampiyonluğa ulaşırken, maçtan sonra Bornova Stadı'nda büyük coşku yaşandı. Maçın ardından Galatasaraylı taraftarlar Florya'da kutlama yapmanın hesaplarını yaparken, sarı-kırmızılı ekipten konu ile ilgili açıklama geldi.

Şampiyon Galatasaray'dan kutlama açıklaması

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda şampiyon Galatasaray oldu. Sarı kırmızılı takım, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Göztepe'ye konuk olan sarı-kırmızılılar 66'ncı dakikada Gomis'in golüyle 3 puana uzandı ve 21'inci kez mutlu sona ulaştı. Hakem Cüneyt Çakır'ın son düdüğü çalmasıyla Galatasarylı futbolcular ve teknik ekip büyük sevinç yaşadı. Galatasaray kariyerinde 7'nci şampiyonluğa ulaşan Fatih Terim, öğrencileriyle ve Bornova Stadı'na gelen 516 Galatasaraylı taraftarla sevincini paylaştı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalar yapılıyorken, Galatasaraylı taraftarlar Florya'da kutlama yapmanın hesaplarını yapıyordu. Galatasaray'ın resmi sitesinden konu ile ilgili açıklama geldi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

Fiziki şartların elverişsizliği ve gerek taraftarımızın gerekse takımımızın güvenliği nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri’nde şampiyonluk kutlaması yapılmayacaktır. Büyük Galatasaray taraftarına bu konu hakkında göstereceği hassasiyetten ötürü teşekkür ederiz.

Mustafa Cengiz'den taraftara UEFA müjdesi

Fatih Terim'in 7. şampiyonluğuna imza attı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER