FUTBOL

Şampiyon vücutçu Andrey Drachev dövülerek öldürüldü

Dünya ve Avrupa Şampiyonu vücutçu Andrey Drachev bir sokak kavgasına dövülerek öldürüldü.Drachev'in yediği feci dayak yüzünden olay yerinde kaldırımda hayatını kaybettiği açıklandı.

Rusya’nın Khabarovsk kentinde dünya şampiyonluğu bulunan Andrei Drachev, yaşanan bir sokak kavgası sonrasında feci şekilde hayatını kaybetti. Yaşanan o anların görüntüleri bulunurken, saldırganın 18 yaşında olduğu belirtildi.

120 kg ağırlıkta dünya şampiyonu Andrei Drachev, sokak kavgasında öldürüldü. Khabarovsk kentinde sabahın erken saatlerinde bir kafede bulunan müşteriyle kavga eden halter dalında (powerlifting) dünya şampiyonluğu bulunan Andrey Drachev feci sonu yaşadı. Verilen bilgilere göre, bir kafede otururken, bir adam onu rahatsız etmeye başladı. Ünlü sporcu yaşanan tartışmayı kavga etmeden çözemeye çalıştı. Ancak tartışma büyüyünce sokağa çıktılar. Giderek alevlenen tartışmada kavga etmeye başladılar.

İlk önce Drachev hamle yapsa da sonrasında sarhoş olduğu iddia edilen 1992 doğumlu bir kişi Drachev’i yere düşürdü. Drachev’in başına defalarca darbe vuran şahıs, ünlü sporcunun orada hayatını kaybetmesine neden oldu.20 Ağustos’ta yaşandığı belirtilen olay güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde yaşanan kavga tüm ayrıntılarıyla görüntülenirken olay yerinde bulunan diğer kişilerin kavgaya herhangi bir müdahalede bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı.Andrey Drachev’in 2011 yılında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen dünya şampiyonalarında halter dalında madalya kazandığı belirtildi.

Yorumlar
TREND HABERLER