DÜNYADAN FUTBOL

Şampiyonlar Ligi finali öncesi terör paniği

Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi Milano'da terör saldırısı paniği yaşanıyor..

Şampiyonlar Ligi finali öncesi terör paniği

Bu akşam Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesi Milano'da şüpheli paket alarmına geçildi.

Avrupa futbolunun en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam final maçına ev sahipliği yapacak İtalya’nın Milano kentinde bir metro durağındaki şüpheli paket, iki hatta seferlerin durmasına yol açtı.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre kent merkezindeki işlek metro istasyonu Cadorna’nın dış merdivenlerinde tespit edilen bir adet şüpheli paket nedeniyle sabah saatlerinde alarma geçildi.

M1 hattında Cairoli ile Pagano durakları arası, M2 hattında da Garibaldi ile Porta Genova istasyonları arasındaki seferler güvenlik gerekçesiyle durduruldu.

Şampiyonlar Ligi kupası sahibini buluyor


Milano şehir ulaşım merkezi ATM, durdurulan seferlerin yerine alternatif planları devreye sokarken, paketin etkisiz hale getirilip, güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesiyle duraklatılan metro hatlarında işleyiş kısa sürede normale döndü.

Milano’da bu akşam iki İspanyol takımı Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki final maçı öncesi, kentteki güvenlik önlemleri arttırılmış durumda.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER