ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta maçları E, F, G, ve H gruplarında oynanan 8 karşılaşmayla son buldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Müthiş maçların oynandığı dev gecede büyük sürprizler yaşanırken, futbolseverler gole doydu.

Sevilla 2-1 S. Moskova

İspanyollara 3 paunı getiren golleri; Clement Lenglet ve Banega attı. Moskova'nın tek golü Ze Luis'den geldi.Puanını 7'ye çıkan Sevilla, grupta 2. sıraya yükselirken, S. Moskova 5 puanla, 3. sıraya geriledi.

Liverpool 3-0 Maribor

Kırmızılar'ın gollerini; Mohamed Salah, Emre Can ve Daniel Sturridge kaydetti. İngiliz devi 8 puanla liderliğini sürdürdü. Maribor ise 1 paunla son sırada yer aldı.

Napoli 2-4 Manchester City

Gecenin maçında Manchester City, Napoli'yi Otamendi, John Stones, Sergio Agüero ve Raheem Sterling'in golleriyle devirdi.

İtalyanların golleri Lorenzo Insigne ve Jorginho'dan geldi. İngiliz devi City, 4'te 4 yaparak liderliğini sürdürdü. Napoli ise 3 puanla 3. sırada yer aldı ve gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

Shakhtar 3-1 Feyenoord

Ukrayna temsilcisinin gollerini; Facundo Ferreyra, Marlos Bonfim'den geldi. Feyenoord'un tek golü ise Nicolai Jorgensen'den geldi. Shakhtar puanını 9'a yükselterek tur kapısını sonuna kadar araladı. Feyenoord ise tur şansını yitirdi.

Beşiktaş 1-1 Monaco

Temisilcimizin golünü Cenk Tosun penaltıdan kaydetti. Monaco'nun golünü ise Lopes attı.10 puanla namağlup lider durumda bulunan Beşiktaş, gelecek maçta 1 puan alması durumda bir üst tura yükselecek. Geçen yılın yarı finalisti Monaco ise tur şansını zora soktu

Porto 3-1 RB Leipzig

Portekiz temsilcisi, kötü başladığı Şampiyonlar Ligi'ne Monaco ve Leipzig galibiyetleriyle tutundu. 6 puana yükselen Porto, 2. sırada yer alıyor.

Alman ekibi ise 4 puanla, 3. sıraya geriledi.

H GRUBU

Borussia Dortmund 1-1 APOEL29′

Raphael Guerreiro51′ Mickael Pote

Tottenham 3-1 Real Madrid27′

Dele Alli56′ Dele Alli65′ Christian Eriksen80′ Cristiano Ronaldo

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER