FUTBOL

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! Gol yağdı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmurunun olduğu bir gece yaşandı. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları:

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! Gol yağdı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Arsenal sahasında Basel'i 2-0 yendi. Theo Walcott maça damgasını vurdu.

Karşılaşmada goller; 7 ve 26. dakikada Walcott'tan geldi. Bu sonucun ardından Arsenal Puanını 4'e çıkarırken Basel 1 puanda kaldı.

Grubun diğer maçında PSG, Bulgaristan ekibi Ludogorets'e konuk oldu. Fransız ekibi ilk yarı zorlansa da ikinci yarı tecrübesiyle karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Mücadelede ev sahibinin golü 16. dakikada Pimienta'dan gelirken, PSG'nin golleri 41'de Matuidi, 55' ve 60'da Edinson Cavani'den geldi. PSG puanı 4'e çıkarırken, Ludogorets 1 puanda kaldı.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı B Grubu maçında Napoli, Benfica'yı 4-2 mağlup etti.

6 gollü maçın galibi Napoli oldu

Karşılaşmada ev sahibinin gollerini 20'de Hamsik, 51 ve 58'de Mertens ve 54'te penaltıdan Milik kaydetti. Benfica'nın golleri ise 70. dakikada Guedes ve 86'da Salvio'dan geldi. Bu sonucun ardından Napoli 2'de 2 yaparak puanını 6'ya taşıdı. Benfica ise 1 puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Manchester City, deplasmanda Celtic ile 3-3 berabere kaldı.

Gol düellosuna sahne olan maçta ev sahibinin gollerini; 3 ve 47'de Dembele, 20'de Sterling kendi kalesine kaydetti. City'nin golleri; 11'de Fernandinho, 28'de Sterling ve 55'te Nolito'dan geldi.

Grubun diğer maçında Barcelona, Mönchengladbach'ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Ev sahibi ekip Thorgan Hazard'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarı Milli yıldızımız Arda Turan kilidi açan oyuncu oldu.

65. dakikada sağ çaprazdan sert vuruşunda kaleci Sommer'i avlayan Arda Turan, Barcelona'ya beraberliği getiren golü kaydetti. 74. dakikada Gerard Pique karşılaşmanın sonucu belirledi. 2-1 Bu sonucun ardından Barça 6 puana yükseldi. Grupta Mönchengladbach'ın henüz puanı bulunmuyor.

Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında Atletico Madrid, Alman devi Bayern Münih'i sahasında 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın tek golü 35. dakikada Yannick Carrasco'dan geldi. Bu sonucun ardından Atletico Madrid puanını 6'ya çıkarırken Bayern 3 puanda kaldı.

Grubun diğer maçında Rus temsilcisi Rostov, sahasında PSV Eindhoven ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadele ev sahibinin golleri 8 ve 37'de Poloz'dan gelirken, PSV'nin golleri 14'de Pröpper ve 45'de Luuk de Jong'dan geldi. Bu sonuçla birlikte 2 takım da grupta ilk puanlarını aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER