ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonlar Ligi'nin gol makinesi Barça

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 8 grupta mücadele veren 32 takım arasında 4 maçta en fazla gol atan takım Barcelona oldu.

Şampiyonlar Ligi'nin gol makinesi Barça

32 takım arasında C Grubu'nda mücadele veren İspanya devi, 4 maçta rakip filelere 14 gol atarak şu ana kadar en fazla gol atan takım oldu. 8 grupta en fazla gol yiyen takım ise 4 maçta kalesinde 16 gol gören Legia Warszawa oldu.

Zirvede Barca var

Şampiyonlar Ligi'nde 5 takım garantiledi

 14 gol atan Barcelona'yı 12'şer golle Arsenal ve Real Madrid takip ediyor. D Grubunda bulunan Bayern Münih ile F Grubu'nda bulunan Borussia Dortmund'un attığı gol sayısı ise 11. Barcelona ile aynı grupta bulunan M.City ise 10 gol attı.

B Grubu'nda bulunan Beşiktaş ise oynadığı 4 maçta rakip filelere 6 gol atma başarısı gösterdi. G Grubu'nda bulunan Dinamo Zagreb ise oynadığı 4 maçta henüz gol atma başarısı gösteremedi.

4 maçta 16 gol

8 grupta bulunan 32 takım arasında en fazla gol yiyen takım ise 16 golle Legia Warszawa oldu. A Grubu'nda bulunan Ludogorets Razgrad ile C Grubu'nda bulunan Celtic ise kalesinde 13'er gol gördüler. Temsilcimiz Beşiktaş ise 4 maçta 5 gol yedi.

En farklı skorlar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan 4 hafta sonrasında akıllarda kalan en farklı sonuçlar Barcelona ile Celtic arasında oynanan maç idi. Bu maçta İspanyol devi, rakip takımı 7 farklı mağlup etmişti. İşte 8 grupta oynanan maçlarda alınan en farklı galibiyetler:

Legia Warszawa - B.Dortmund 0-6
Arsenal - Ludogorets Razgrad 6-0
Barcelona - Celtic 7-0
Bayern Münih - Rostov 5-0

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER