YEREL HABER

Şampiyonluk düğümü çözülüyor

Yalova Süper Amatör Küme’nin 19. haftasında şampiyonluk düğümünün çözülmesi bekleniyor.

Şampiyonluk düğümü çözülüyor
Yalova Süper Amatör Küme'nin 19. haftasında şampiyonluğun iki adayı Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor 14 Nisan Pazar günü saat 16:00'da karşı karşıya gelecek. Süper Amatör Küme'de gözler 19. haftada oynanacak ve derbi niteliği taşıyan Yalovaspor-Çiftlikköy Belediyespor maçına çevrilmiş durumda. 
 
Yalova Süper Amatör Küme’nin 19. haftasında şampiyonluk düğümünün çözülmesi bekleniyor. Haftalardır şampiyonluk yolunda çekişen Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor zorlu maratonda bir adım öne geçebilmek için kozlarını Yalova Atatürk Stadyumu'nda paylaşacak. 

Öte yandan üst tarafın kaynadığı Yalova Süper Amatör Küme alt tarafta da büyük çekişme yaşanıyor. Geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Esenköyspor, 13 Nisan Cumartesi günü kendi evinde Termal Belediyespor’u konuk ederken zorlu 90 dakika saat 14.00’da başlayacak. Yeşilovaspor ise 14 Nisan Pazar günü saat 14.00’da 1 Numaralı Amatör Saha’da Çınarcık Belediyespor’u konuk edecek. Haftanın diğer karşılaşmasında ise Hersekspor ve Doğanspor takımları Altınova Sahasında 14 Nisan Pazar günü saat 14.00’te kozlarını paylaşacak. Haftanın son müsabakası Tavşanlı Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor takımları arasında Tavşanlı Sahasında saat 14.00’te start alacak. Sultaniyespor ise haftayı bay geçirecek. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER