1.LİG

Samsunspor gol şov yaparak kazandı

Samsunspor, PTT 1. Ligi'nin 25. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor'u gole boğdu.

Samsunspor gol şov yaparak kazandı

Samsunspor evinde ağırladığı Multigroup Alanyaspor'u 5-1 mağlup ederek Play-off için iddiasını sürdürdü. Karadeniz ekibi ayrıca bu sezon ilk kez 5 gollü bir galibiyet aldı.

Samsunspor, PTT 1. Ligi'nin 25. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor'u gole boğdu. Zirve mücadelesi veren rakibini 5-1 ile geçen Karadeniz temsilcisi, play-off için iddiasını güçlendirdi.

Samsunspor

Samsun'u Ofoedu ve Kone coşturdu

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Samsunspor'a farkı galibiyeti getiren golleri, 15 ve 20. dakikalarda Ofoedu, 33, 50 ve 88. dakikalarda ise Kone atarken konuk ekibin tek golü 68. dakikada Emre Akbaba'dan geldi.

Bu sonuçla 3 puanı silinen Samsunspor puanını 34'e çıkararak, play-off'a kalma iddiasını daha da güçlendirdi. 40 puanda kalan Multigroup Alanyaspor ise bu mağlubiyetle doğrudan Süper Lig'e çıkma hedefinde yara aldı.

Samsunspor 5-1 MG Alanyaspor

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Özgüç Türkalp, Osman Karakaş, Soner Maraş

Samsunspor: Furkan Köse, Murat Gürbüzerol, Fatih Kılıçkaya, N'Diaye, Oğuzhan Berber, Hasan Kılıç, Mustafa Sevgi (Dk. 68 Ersel Aslıyüksek), Taha Yalçıner, Mehmet Çakır (Dk. 80 Musa Aydın), Ofoedu, Kone (Dk. 90 Alperen Pak)

Multigroup Alanyaspor: Haydar Yıldırım, Caner Arıcı, Ahmet Kesim (Dk. 46 Nuru Suley), Sezer Özmen, Özgür Çek, Deniz Vural, Emre Akbaba, Timuçin Aşçıgil (Dk. 46 Sernas), Tayfur Bingöl (Dk. 57 Galip Güzel), Efecan Karaca, Perovic

Goller: Dk. 15 ve Dk. 20 Ofoedu, Dk. 33, Dk. 50 ve Dk. 88 Kone (Samsunspor), Dk. 68 Emre Akbaba (Multigroup Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 21 Emre Akbaba, Dk. 44 Timuçin Aşçıgil (Multigroup Alanyaspor), Dk. 26 Mustafa Sevgi (Samsunspor)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER