1.LİG

Samsunspor'da basına Alpay Özalan sınırlaması

Basının antrenman sahasına girmesini yasaklayan Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, basın mensuplarının görüntü alması için 5 m2’lik yer ayırarak etrafına şerit çektirdi.

Samsunspor'da basına Alpay Özalan sınırlaması

Ligde ve kupada aldığı sonuçlarla sportif alanda başarı yakalayamayan Samsunspor’da Teknik Direktör Alpay Özalan, daha önce “Bu kadar kalabalık gelmeniz için böyle sonuçlar mı almamız lazım” açıklamasının ardından basının antrenman sahası içerisine girmesini yasakladı.

Özalan, basın mensuplarının her zaman çekim yaptıkları yerlere girmesine izin vermeyerek, tesislerin köşesinde şeritle belirlediği alanda çalışılmasını istedi.

Ali Koç'tan müjde! Yer yerinden oynayacak!

Kulübün basın medya sorumlusu ile basın mensuplarına haber gönderen Özalan’ın, ‘Hakkında yalan haber yapıldığı için böyle bir karar aldığını’ söylediği belirtildi. Hocanın ve camianın zor günler geçirdiğini ve durumun konuşulacağını ifade eden Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, “Şu anda hep birlikte zor günler geçiriyoruz. Hoca, biz, siz ve futbolcular zor günler geçiriyor. Kavgadan uzak, birlik ve beraberlik içerisinde bu sorunları çözmemiz gerekiyor" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER