1.LİG

Samsunspor'da FIFA korkusu

Samsunspor'da borç paniği. Samsunspor yönetimi her an FIFA'dan, TFF'den bir futbolcu borcu gelecek diye endişe yaşıyor.

Samsunspor'da FIFA korkusu
Samsunspor'da borç paniği. Samsunspor yönetimi her an FIFA'dan, TFF'den bir futbolcu borcu gelecek diye endişe yaşıyor.

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor'u 3-0 yenen Samsunspor'un genel sekreteri Ali İhsan Aka, galibiyetlere çok sevindiklerini ancak gelebilecek bir borçtan dolayı sevinçlerini tam olarak yaşayamadıklarını belirtti.

Aka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında genç bir takım oluşturulduğunu söyledi.

Takımın biraz zamana ihtiyacı olacağını düşündüklerini ancak adaptasyon dönemini çabuk atlattıklarını anlatan Ali İhsan Aka, "Takımda bir kolej havası oluşturduk. Aile bütünlüğü içindeyiz" ifadesini kullandı.

İşin sportif kısmının güzel göründüğünü ama arka tarafındaki sıkıntılarının sürdüğüne işaret eden Aka, ekonomik anlamda çok zorlandıklarını vurguladı. Reklam verenleri ve destekleyenleri ayrı tuttuğunu belirten Aka, şehrin geri kalanının da takıma sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Kulübe geçmişten gelen borçların ödenmesi konusunda destek verilmesi gerektiğine işaret eden Aka, şöyle konuştu: "Borçları ödemekte zorlanıyoruz. Galibiyetlere çok seviniyoruz ama gelebilecek bir borçtan dolayı sevincimizi tam olarak yaşayamıyoruz. Her an FIFA'dan, TFF'den bir futbolcu borcu gelecek diye korkarak yaşıyoruz. Borçlar nedeniyle takımın 3 veya 6 aylık dönemini planlayamıyoruz. Kentin takıma ekonomik kaynak oluşturması gerektiğini düşünüyorum."

Ali İhsan Aka, kombine bilet satışının da 500'de kaldığının altını çizerek, taraftar derneklerinin 10 bin hedef koyduğunda buna sevindiklerini ancak bin tane bile satılamadığına dikkati çekti. Aka, taraftarların maça gelerek takıma destek verdiğini ama kombine almalarını da arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER