ANTALYASPOR

Samuel Eto'o Ali Şafak Öztürk'e savaş açtı

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o kulüp başkanı Ali şafak Öztürk'ün kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert bir cevap verdi.

Samuel Eto'o Ali Şafak Öztürk'e savaş açtı

Sezona kötü başlayan Antalyaspor'da, başkan Ali Şafak Öztürk ile dünyaca ünlü Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o arasındaki gerilim iyice tırmandı.

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) düzenlediği toplantıya katılan başkan Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında düşüş olduğunu ifade ederek, "Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Herkes haddini bilecek" dedi.

Antalyaspor Başkanı'ın bu sözlerinin ardından Samuel Eto'o da resmi İnstagramhesabından çok sert bir açıklama yaptı. Kamerunlu futbolcu, Türkçe yazıda şu ifadeleri kullandı:

"Hatırlatma... Bilemiyorum; belkide bazıları 'siyahi' olduğum için saygı duymuyorlardır. Ama ben bu oyuna gelerek bulunduğum seviyeden inmeyeceğim.

Antalyaspor Başkanı'ndan Eto'o'ya eleştiri!

Futbolda 18. yılımı doldurdum. Bu 18 yıl boyuncada işimi herzaman sonsuz şevk ve yürekle yaptım. Kazandığım bütün bu kupalar, ödüller, başarılar bundandır. Kazanmayada devam edeceğim. Gerek Antalyaspor gerekse Antalyaspor'un menfaatleri için, asla kavga etmeyeceğim. Çünkü benim için önemli olan tek şey; formasını taşıdığım Antalyaspor.

Buradan kavga etmekten korktuğum algısı oluşmasın. "Bazıları", "bazılarını" adımı kirletmek adına yazılar yazmak için satın almış olsalarda...

Saygı! Birbirimize saygı duymalıyız. Saygı göstermeyen, saygı göremez..."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER