ANTALYASPOR

Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı

Samuel Eto'o, Antalyaspor ile akşam idmanına çıktı ve futbol kamuoyuna mesaj yolladı.

Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Kamerunlu golcü futbolcu Samuel Eto'o, Antalyaspor ile akşam idmanına çıktı ve futbol kamuoyuna mesaj yolladı.

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan ve gelip gelmeyeceği merak konusu olan Antalyaspor'un golcü futbolcusu Samuel Eto'o'dan haber var.

Siyah Beyazlılar'ın gol yollarında tecrübeli bir ismi takıma kazandırmak için yoğun uğraşlar verdiği ve dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto'o ile temasa geçtiği öğrenilmişti.

Fatih Terim zor durumda!

35 yaşındaki tecrübeli oyuncu da transfer olmak istediğini yönetimer bildirmiş ancak Antalyaspor buna izin vermemişti ve iki kulüp arasında demeç savaşları yaşanmıştı.

Bunun üzerine TFF, konya el atarak hem Samuel Eto'o hem de Beşiktaş kulübünü konuyla ilgili PFDK'ya sevk etmişti.

Golcü futbolcu yılan hikayesine dönen transferde sosyal medya hesabından kafaları karıştıran bir açıklama ile futbol kamuoyunda Siyah Beyazlı kulüple anlaştığı iddia edildi.

Eto'o'dan mesaj var

Fanatik'in haberine göre; Bütün bu gelişmelerin ardından imza atmak atmak üzere İstanbul'da olması beklenen oyuncu, bu akşam Kırmızı Beyazlı kulüple akşam idmanına çıktı ve "Ben her zaman buradayım" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER