ANTALYASPOR

Samuel Eto'o Galatasaray'a gözdağı verdi

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, Galatasaray karşısında galip geleceklerini iddia etti.

Samuel Eto'o Galatasaray'a gözdağı verdi

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, hafta sonunda karşılaşacakları Galatasaray'ı yeneceklerini öne sürdü.

Eto'o, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu söyledi. Galatasaray gibi bir takıma karşı her futbolcunun oynamak istediğini anlatan Eto'o, "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanırsak rahatlayacağız. Kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım hafta içi bir olumsuzluk yaşamam. Bu maçta olmayı çok istiyorum. Takım arkadaşlarıma yardım etmeyi istiyorum." dedi.

Taraftarların her zaman olduğu gibi stadı doldurup kendilerine destek vermelerini beklediklerini kaydeden Eto'o, kendi sahalarında uzun süre kaybetmediklerini ve bu seriyi sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde tarih tekerrür eder mi?


Her karşılaşmada gol atmayı denediğini anlatan Eto'o, bir gazetecinin, Beşiktaşlı Mario Gomez ile gol krallığı yarışına girdiğinin belirtmesi üzerine, "Ben sadece sezonumu geçiriyorum. Kimseyle yarış içerisinde değilim. Gol kralları adayı futbolcular sayılırken Antalyaspor'un da isminin geçmesi daha önemli. Bu beni gururlandırıyor. Bunun devam etmesini sağlamak istiyorum. Antalyaspor'dan gol kralı çıkarsa çok daha iyi olur ama benim endişem bu değil." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER