ANTALYASPOR

Samuel Eto'o kadro dışı kaldı

Antalyaspor yönetimi başkan Şafak Ali Öztürk ve Samuel Eto'o arasındaki gerginlikten şok bir karar çıktı.

Samuel Eto'o kadro dışı kaldı

Antalyaspor yönetimi başkan Şafak Ali Öztürk ve Samuel Eto'o arasında yaşanan gerginlikten sonra Kamerunlu yıldız için şok bir karar verildi.

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Gomez ve Sosa Beşiktaş'a yaramadı!

Kararı, kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk akşam antrenmanında sahaya gelerek Eto’o’ya bildirdi. 

Antrenmana katılmayan Eto’o ise sahayı terk ederek savunma yazmak için Hasan Subaşı Tesisleri’ne gitti. 

Samuel Eto'o geri adım attı

Antalyaspor'da Samuel Eto'o krizinde sıcak bir gelişme daha yaşandı. Akşam antrenmanını terk eden Yıldız futbolcu instagram sayfasından attığı mesaj ile geri adım attı.

Eto'o

Eto'o'nun açıklaması şöyle;

Bugün instagram hesabımdan yayınlamış olduğum bir mesaj ile ilgili bir konuyu netleştirmek isterim; yayınlamış olduğum mesaj hiç bir şekilde kardeşim ve başkanım Ali Şafak ile ilgili değildir.

Eğer bu ülkede, bu ülkedeki taraftarlar yıllar önce İspanya'da yaşadığım bir problem ile ilgili beni tüm yüreklilikleriyle destekledilerse, bu tarz bir konuyu bu ülkenin insanını kastederek gündeme getirmem mümkün değildir.
Mesajım yıllardır bana nedensiz yere yıkıcı eleştiriler yapan, o eleştirdikçede kupalar kazandığım kendini bilmez bir kişiye idi.

Sana tekrar söylüyorum; Antalyaspor'un ilk 4 maçını kullanarak, "birilerini" satın alarak beni eleştirmeye devam etme.
Takım arkadaşlarım,antrenörlerim, idari kadrom ve başkanım Ali Şafak önderliğinde, bu sene için koymuş olduğumuz hedeflerimizi başaracağız.

Ama şunu bilmelisinki ben korkak değilim. Bana her saldırdığında, cevabımı vereceğim.
Irkıma yapmış olduğun çirkin saldırıya gelince; tekrar söylüyorum, 18 yıldır bu işin içindeyim. Geldiğim yer belli, en iyisini yapmak için hala savaşıyorum.❤❤❤Adrenaline 💉💉💉💉💉💉💉💉"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER