BEŞİKTAŞ

Samuel Eto’o'nun imza atması an meselesi

Siyah-Beyazlılar, forvet transferi konusunda çalışmalarını Kamerunlu yıldız üzerine yoğunlaştırdı.

Samuel Eto’o'nun imza atması an meselesi

35 yaşındaki golcüyle menaceri aracılığıyla anlaşma sağlayan yönetim, Antalyaspor’u da ikna etmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, forvet hattını dünyaca ünlü bir yıldızla doldurmak için çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’un İtalyan golcüsü Mario Balotelli’yle uzun süredir görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, 25 yaşındaki futbolcu için Hollanda Ligi ekibi Ajax’ın devreye girmesi sonrasında ikinci plana düştü. İlk etapta Kara Kartal’ın ilgisine menaceri aracılığıyla olumlu geri dönüş yapan Balotelli’nin; Ajax’ın da kendisine talip olması sonrasında önceliği bu kulübe verdiği ortaya çıktı.

Van Persie bardağı taşırdı!

Geri dönüş olmadı

Yönetimin forvet transferi konusundaki adaylarından Fernando Llorente, Sevilla’yla yollarını ayırma kararı almıştı. Bu gelişme sonrasında 31 yaşındaki futbolcu için atağa kalkan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in bu oyuncu konusunda olumsuz görüş bildirmesi sonrasında, İspanyol oyuncuyu listesinden çıkardı. Öte yandan geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Mario Gomez’in ayrılık kararı alması sonrasında, Alman futbolcudan geri adım bekleyen yönetim, Katalan devi Barcelona’nın 31 yaşındaki golcü için devrede olması sonrasında hedefini Antalyasporlu Samuel Eto’o’ya çevirdi.

Süper Lig kan ağlıyor

Güneş, istediği forveti iletti

Geçen sezon Antalyaspor formasıyla çıktığı 31 lig maçında attığı 20 golle kalitesini ortayan koyan Eto’o’nun transferine teknik direktör Şenol Güneş’in de onay verdiği öğrenildi. Yaşının ilerlemesine rağmen istikrarlı bir görüntü ortaya koyan ve herhangi bir disiplin sorunu bulunmayan başarılı futbolcunun, Beşiktaş’a güç katacağını düşünen Güneş’in, bu konudaki olumlu kararını Başkan Fikret Orman’a ilettiği ifade edildi.

Kartal’ın teklifi hazır

Fanatik'in haberine göre; UEFA’yla yaptıkları anlaşma sebebiyle Finansal Fair-Play Kuralları’nın kıskacında bulunan ve bundan dolayı transferde maliyeti düşük isimlere yönelen Beşiktaşlı idarecilerin, menacerler aracılığıyla ilk teması kurduğu Antalyaspor Yönetimi’ne Eto’o’nun bonservisi için Mustafa Pektemek artı 1 milyon Euro vermeye hazır olduğu öğrenildi. Antalyaspor’un kampından ayrılan ve özel işleri sebebiyle ülkesi Kamerun’a dönen 35 yaşındaki yıldızın da Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle yeni sezonda Siyah-Beyazlı formayı giymek istediği biliniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER