YEREL HABER

Şanlıurfa Mutlu'yu renklerine bağladı

TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Alanyaspor'dan Mutlu İlengöz'ü kadrosuna kattı.

Şanlıurfa Mutlu'yu renklerine bağladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, transferlere devam ediyor. Şu ana kadar dış transferde 8, iç transferde de 5 futbolcuyla anlaşan sarı-yeşilli ekip, Alanyaspor'un sol bek oyuncusu Mutlu İlengöz'le de 2 yıllığına anlaştı.

Daha önce İskenderun Demirçelikspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Çorumspor'da da forma giyen 23 yaşındaki Mutlu, kendisini 2 yıllığına sarı-yeşilli ekibe bağlayan imzayı Şanlıurfaspor tesislerinde attı.

Kulüp başkanı Habib Arslan, basın sözcüsü Ahmet Akarslan ve kulüp idare amiri Aziz Aslan, Mutlu'yu tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Şanlıurfaspor'a geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Mutlu İlengöz de ''Alanyaspor'da 31 maç oynadım. Kısmet olursa bu yıl da Şanlıurfaspor'da hedeflerim doğrultusunda şampiyonluk kazanmak amacıyla imzayı attım. İnşallah hem Urfa halkına, hem de kendim adına hayırlı olur. Şanlıurfaspor'u yeni sezonda Bank Asya'ya çıkarmak için elimden gelen her şeyi yapacağım'' dedi.

Şanlıurfaspor'un son durumuyla ilgili bilgiler veren basın sözcüsü Ahmet Akarslan ise, transferlerinin devam ettiğini belirterek, şuana kadar dış transferde 8 futbolcuyla anlaştıklarını ve son olarak da Alanyasporlu Mutlu'ya imza attırdıklarını hatırlattı.

Mutlu ile iki yıllık anlaşma sağladıklarını belirten Akarslan, şunları kaydetti:

''Daha önce de bahsettiğimiz gibi hedefimiz bu yıl Bank Asya'dır. Bu yönde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kamp süreci 15 Temmuz'da başlayacak. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz 14 Temmuz'da tesislerde toplanacak ve buradan Bolu Abant'a hareket edecekler. Bolu'da 15 gün kamp yapılacak. İkinci etap kampımız da Bolu'da olacak.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER