1.LİG

Şanlıurfaspor'dan prim açıklaması

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat prim iddiaları hakkında açıklama yaptı

Şanlıurfaspor'dan prim açıklaması

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Mehmet Büyükfırat, futbolcuların primlerinin ödenmediğine yönelik çıkan iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, deplasmanda oynadıkları ve 10 kişi kalan rakipleri Sivasspor'a 2-0 mağlup oldukları için futbolculara primlerin ödenmediğine ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerin yapıldığını kaydetti.

Futbolcu alacaklarının sözleşmelerine göre ödendiğini vurgulayan Büyükfırat, "Futbolcularımızın primleri yeri geldiğinde ödeniyor. Alacağı bulunan futbolcularımız var ancak ödeme için yapılan sözleşme süresi daha dolmadı. Futbolcular, 8 maç oynadıktan sonra bir maç başı ödemesi yapılacak. Anlaşmalarımız kapsamında futbolcularımızın prim ödemelerinde herhangi bir sorun bulunmuyor, asılsız haberleri anlamakta zorlanıyoruz. Bu tarz açıklamalar zor bir süreçten geçen takımıza ve camiamıza zarar veriyor. Tüm tarafları daha anlayışlı davranmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER