SPOR MEDYASI

Şansal Büyüka'dan önemli iddia

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Başakşehir maçının devre arasında hakem odasını bastığı ortaya çıktı.

Şansal Büyüka'dan önemli iddia

Fenerbahçe-Başakşehir maçının özellikle ilk yarısında  hakem Cüneyt Çakır'ın verdiği kararlar sarı lacivertli camiayı çıldırtırken, bu tepkinin soyunma odasına da yansıdığı iddia edildi.

ÖNCE ŞANSAL BÜYÜKA AÇIKLADI

Devre arasında soyunma odasına giden Cüneyt Çakır'la sarı lacivertli yöneticiler arasında olay yaşandığı iddia edildi. Lig TV Maraton programında bu konuda duyumlar aldığını ifade eden Şansal Büyüka; "Devre arasında Fenerbahçeli yöneticilerle Cüneyt Çakır arasında bir olay yaşandığı söyleniyor. Hatta Çakır'ın bunu raporuna yazdığı söyleniyor" dedi.

''BADJİ UĞUR VE CANER ATILMALIYDI''

Bu arada Beyaz Futbol muhabiri Devrim Zengi de iddiaları doğruladı ancak Başakşehirli yöneticiden aldığı bilgiye göre, olayda Aziz Yıldırım'ın da olduğunu öne sürdü.

Zengi'nin iddiasına göre maçın devre arasında Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve sarı-lacivertli bazı yöneticiler soyunma odası koridoruna indiler. Yıldırım ve yanındaki yöneticilerin yönetiminden ötürü tepki gösterdikleri Çakır'a, Başakşehirli Badji ve Uğur Uçar'ı neden oyundan amadığını sorduklarını aktaran Zengi, hatta Aziz Yıldırım'ın Caner'in de oyundan atılması gerektiğini söylediğini iddia etti.

Olayda küfürlerin olmadığı ancak sert bir tepkinin olduğunu iddia eden Zengi, Yıldırım'ın "İki futbolcunun da atılması lazım, hatta Caner'i de atmalıydın. Bunları nasıl görmüyorsun, Avrupa'da maç yönetiyorsun, Dünya Kupası yöneteceksin.." dediğini öne sürdü.

Çakır'ın güvenlik elemanlarından yardım isteyerek soyunma odasına geçtiği belirtildi.

Başakşehir unvanı kaybetti!
Yorumlar
TREND HABERLER