VOLEYBOL

Sarı Melekler destek bekliyor

Fenerbahce Acıbadem Bayan Voleybol Takımı İdari Menajeri Violet Duca, taraftarlardan destek istedi.

Sarı Melekler destek bekliyor

Fenerbahce Acıbadem Bayan Voleybol Takımı İdari Menajeri Violet Duca, sarı-lacivertli taraftarların takıma desteğini sürdürmesini istedi.


Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'ndaki 5. maçında 6 Ocak Perşembe günü Hırvatistan'ın ZOK Split 1700 takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe Acıbadem'de idari menajer Violet Duca, ''ZOK Split, grubumuzdaki en zayıf takım olarak görünüyor. Ancak zayıf takım yoktur. Rakiplerimizin hepsini ciddiye alarak mücadele etmek gerekiyor. Taraftarımız bizim en büyük destekçimiz. Onlar bizim hep yanımızdalar. Kaybetsek de kazansak da bizi desteklemeyi sürdürüyorlar. Yeri geldiğinde takımı karşılaşmaya tekrardan motive ederek, bir maçı kazanmamızı da sağlıyorlar. ZOK Split maçında taraftarımızı yine tribünde görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Katar'da dünya şampiyonu olmalarının ardından çok yoğun bir tempoyla maç yapmayı sürdürdüklerine değinen Duca, ''Şimdi de ligde ve Avrupa'da iki günde bir maç oynayacağız. Takımımıza güvenimiz tam. Şampiyonlar Ligi'nde grubu iyi bir neticeyle bitireceğimize inanıyorum. Bergamo maçından sonra da grup birincisi olacağımıza inanıyorum. Böyle olduğu takdirde bir üst tura iyi bir şekilde geçmiş olacağız'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Acıbadem takım kaptanı Çiğdem Can Rasna ise ZOK Split 1700 maçı ile ilgili, ''ZOK Split ile yaptığımız ilk maçı deplasmanda kazanmıştık. Perşembe günü kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmayı da kazanıp Şampiyonlar Ligi'ndeki galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz. Taraftarımız her zaman olduğu gibi bu maçta da bize destek verecektir. Onların desteği bizim için çok önemli. Başarılarımızın en önemli yapı taşlarından bir tanesi de taraftarlarımız'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER