YAZARLAR

Savaş yeni başlıyor!

Savaş yeni başlıyor!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçeliler 3 Temmuz 2011’de başlayan zorlu sürecin bittiğini düşünmesinler. Her şey yeni başlıyor. Daha o kadar uzun ve zorlu yollar var ki inanamayacaksınız. Aziz Yıldırım’ın dediği gibi BU BİR ŞİKE OPERASYONU DEĞİLDİR. Bunun altında nelerin olduğunu artık bilmeyen kalmadı. Onları tek tek sıralamak istemiyorum. İşin yargı boyutu biraz zaman alacak. Bu süreç içerisinde karşılıklı açıklamalar kesilmeyecek.

Fenerbahçe gittiği her deplasmanda rakip taraftarlar içerisinde yer alan Galatasaray, Trabzonspor taraftarları tarafından şikeci sloganları ile karşılaşacak.

Hukuken Şampiyon Trabzonspor diyecekler ama hukukun nasıl tek taraflı işlediğini gördük.

Başbakan tehdit eden,

Belediye başkanı ile şakalaşan,

6 Milyonun hesabını vermeyen,

1 milyon doların makbuzunu bulamayan eli kolu serbest dolaşıyor.

Fakat para sayma görüntüleri var dedikleri ama aslında olmayan, şike parası dedikleri ama aslında bilet olan sebeplerden dolayı Fenerbahçe başkanı hapis cezası alıyor.

Bundan sonra neler olacağını daha detaylı açalım. Artık Yargıtay sonucu beklenecek ama bu süreçte operasyonda parmağı olan ve MEDYA MAŞALIĞI yapan, televizyon kanallarında söylediklerinden utanmayan ve hala nereden katıldığı bile belli olmayan korkak herifler adres vermeden Aziz Başkana canlı yayına çıkalım diyebiliyorlar. Bunlar artık can çırpınışlarını sergiliyorlar. Şike meselesini bıraktılar artık Aziz Yıldırım’ın bacak boyunu ölçmek istiyorlar. Hadlerini aştıklarını ve onların arkasındaki güçlerin bir gün arkalarında durmayacağını ve asıl o zaman neler konuşacaklarını merak ediyorum. Yargıtay kararını açıklayacağı zaman yine Uefa ve Fifa sopasını bahane edecek, Fenerbahçe düşmanlığı yapan bazı yayın kuruluşlarında isimsiz yalan haberler yapacaklar. Hiç açıklama yapmadıkları halde Uefa yetkilisi Fenerbahçe için açıklama yaptı diyecekler. Bu süreç zorlu bir süreç. Taraftarın gözü açık olsun. Asıl oyunlar bundan sonra dönecek. Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde olmasına rağmen ligi üçüncü bitiren takımlar bile hala Şampiyonlar Ligine katılma hayalleri taşıyor. Geçen sene yapılan haksızlığı her yıl beklemeyin. Tarih bunları da yazacak. 3.olup Fenerbahçe’nin yerine Şampiyonlar ligine mi gideceğinizi sandınız? Geçen yıl 2 kere Şampiyonlar ligi, 2 kere Uefa kupasında oynayıp elenen tek takımda Trabzonspor’dur. Fenerbahçe’nin başarılılarını kendi başarısızlıklarını örtmek için fırsat kollayan bir takımın beklentilerini ciddiye almıyorum.

Fenerbahçe taraftarı kulağını aç ve beni dinle.

Sen Uefa sopalarına aldırma! Sopa mopa yok!

O sopayı lazım olanlar kendileri kullanırlar!

Bizim sopa ile işimiz olmaz!

Fenerbahçe taraftarı olarak yapmanız gereken takımınıza bu zorlu süreçte sonuna kadar destek olmaktır!

Başarılı ya da başarısız olunsa bile bu takımı yalnız bırakmayın!

En ufak bir sendeleme anında yeni palavralar ile taraftarı bölmek isteyecekler. Son maçta kimlerin çıkardığı aslında belli olan ama bir türlü açıklanmayan olaylarda tutuklananların olaylarla alakası olmadığını ve hatta Fenerbahçe’li bile olmadıklarını gördük. Hepsi beraat ettiler. Olayların çıkma sebebi tamamen taraftarı bölmektir.

Başkanı hapse attılar olmadı.

Yöneticileri attılar olmadı.

Görüntüler var dediler olmadı.

Olay çıkarttılar olmadı.

Şampiyonlar ligine almadılar olmadı.

Uefa sopası dediler olmadı.

Bu kafalarına sokmalarını istiyorum ki hangi yolu denerseniz deneyin Fenerbahçe camiasını bölemezsiniz. Bu böyle biline!!!

Denemehttps://twitter.com/muhmed83

Yorumlar
TREND HABERLER