MOTOR SPORLARI

Schumacher'i görüntülemek için bunu yaptılar!

Schumacher'in son durumunu görüntülemek isteyen gazeteciler, başvurdukları yöntem ile pilotun evinde büyük paniğe yol açtı.

Schumacher'i görüntülemek için bunu yaptılar!
Schumacher'in son durumunu görüntülemek isteyen gazeteciler, başvurdukları yöntem ile pilotun evinde büyük paniğe yol açtı.

İnsansız hava aracıyla gerçekleştirilen 'Schumacher harekatı' başarısızlıkla sonuçlandı, eski Mercedes patronu 'Onun için yalnız dua edebiliriz' dedi.
Michael Schumacher'in durumuyla ilgili gerçeğin ne olduğu hala esrarını koruyor. Büyük bir gizem olarak duran efsane pilotun sağlık durumuna ilişkin, bu yüzden kim bir açıklama yapsa büyük ilgi çekiyor.
 
Uçan kamera gölden havalandı

Michael Schumacher'in son durumunu görüntülemek isteyen bazı gazetecilerin, eski Formula 1 pilotunun evinde büyük paniğe yol açtığı ortaya çıktı. İsviçre'de Cenevre Gölü'nün kenarındaki Gland kentindeki villasında ikamet eden Schumi için insansız hava araçları devreye sokuldu.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştiği ortaya çıkan olayda televizyoncular kiraladıkları bir kayıkla Cenevre Golü'ne açıldı ve villaya yaklaştı. Bu kayık üzerinden uçan kameraları havalandıran ekip Schumacher'i görüntülemek istediyse de başarılı olamadı. 
 
"Yalnız dua edebiliriz"
 
Fransa Alpleri'nde geçirdiği trajik kayak kazasının ardından uzunca bir süre komada kalan, ardından rehabilitasyon sürecine giren ancak tam olarak iyileşemeyen Schmi için bu kez eski Mercedes patronu Norberg Haug açıklamalarda bulundu.


Schumacher'e yakın isimlerle görüştü
Milliyet'in haberine göre; Schumacher ve ailesini uzun yıllardır tanıyan Haug Avusturya televizyonuna yaptığı açıklamada, " Schumacher'e yakın isimlerle görüştüm. Durumuyla ilgili şu an spekülasyonlar yapmak doğru değil. Şu an yapılabilecek tek şey ellerimizi tanrıya açmak ve dua etmek" dedi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER