MOTOR SPORLARI

Schumacher'in sevenlerini üzen gelişme!

Schumacher'in sağlık durumuna ilişkin habere efsane pilotun menajerinden yalanlama geldi.

Schumacher'in sevenlerini üzen gelişme!

Almanya'da yayın yapan Bunte dergisinin, Formula 1'in efsane pilotu Schumacher'in sağlık durumunun iyiye gittiğine yönelik haberine Alman pilotun menajerinden yalanlama geldi.

Almanya’da yayın yapan Bunte dergisi, ‘Christmas mucizesi’ başlığı ile verdiği haberde Formula 1’in efsane pilotlarından Michael Schumacher’in sağlık durumunun iyiye gittiğini ve yürüyebileceğini yazdı. Ancak menajerinden gelen açıklama, durumun hiç de böyle olmadığını gözler önüne serdi.

Spor dünyasında 2015 böyle geçti

Haberin yalan olduğunu belirten Sabine Kehm, dergiyi sert bir dille eleştirdi. Schumacher’in durumunun iyi olmadığını söyleyen Kehm “Ne yazık ki derginin bu haberinden sonra onun sağlık durumu hakkında açıklama yapmak zorunda kaldım. Terapist yardımı ile yürüdüğü ve kolunu kaldırabildiği haberleri gerçeği yansıtmıyor. Bunlar tam bir sorumsuzluk örneğidir çünkü sağlık durumu hakkındaki gizlilik onun için çok önemli… Konuyla ilgili insanların boş yere umutlanmasına neden oluyorlar” dedi.

Formula 1'de 7 kez şampiyonluk yaşayan ve sayısız başarıya imza atan Schumacher,2013'ün Aralık ayında İsviçre'de kayak yaparken kaza geçirmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER