SÜPER LİG

Schuster sezon sonu gönderilir

Beşiktaş'ın unutulmaz golcüleri arasında yer alan Oktay Derelioğlu'ndan çarpıcı açıklama..

Schuster sezon sonu gönderilir
Beşiktaş'ın unutulmaz golcüleri arasında yer alan Oktay Derelioğlu, Beşiktaş gündemini ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi..


Derelioğlu yaptığı açıklamada;

 
-SCHUSTER SEZON SONU GÖNDERİLİR-

"Beşiktaş'ın bundan sonraki karşılaşmaları idman maçından öteye geçmeyecek. Prestij için sahaya çıkacak. Beşiktaş tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Moral açısından baktığımızda bu maçtan mutlak galip gelmemiz gerekiyor. Schuster ile sezon sonuna kadar devam edilmeli. Çünkü bu saatten sonra gelecek teknik direktörün herhangi bir etkisi olmaz. Zaten sezon sonu bana göre Schuster gönderilir"

-BEŞİKTAŞ'TA GENERAL ÇOK-
"Gelen yabancı oyuncular önemli isimler. Baktığımızda yönetim ve bizler Türkiye'nin en iyi kadrosunun kurulduğunu düşünüyoruz. Fakat sonuçları sahaya yansımadığında yapılan transferler kötü oluyor. O yüzden bunları farklı çerçevede değerlendirmek gerekir. Bir takımın hepsini generallerden oluşturamazsın. İçlerinde askerlerin de bulunması gerekiyor. Beşiktaş'ta maalesef general sayısı oldukça çok bulunuyor"

-ALMEIDA VE BOBO BERABER OYNAMALI-
"Almeida ve Bobo çok kaliteli oyuncular. Bence ikisi beraber oynatılmalı. İlla birinden biri oynayacak diye bir durum söz konusu değil. Bence ikisi beraber oynarsa çok faydalı olur"

-QUARESMA YANLIŞ TRANSFER-
"Sezon başında Quaresma'nın yanlış transfer olduğunu düşünüyordum. Çünkü Beşiktaş'ın böyle bir lükse ihtiyacı olmadığını düşünenlerdenim. Çünkü Beşiktaş'ın hem sportif açıdan hem de mali açıdan dengeli olması gerekiyor. Tabii ki şuandaki pozisyon düşünce tarzı olarak benim haklı olduğumu ortaya çıkarıyor. Eğer Beşiktaş başarılı bir sezon geçirse yine aynı şeyleri söyleyecektim. Başarı herşeyin temeli değildir. Bu yüzden ben böyle tutarsızca transferlere karşıyım"

Haber1903

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER