ALANYASPOR

Sefa Yılmaz neden sevinmediğini açıkladı

Alanyaspor formasıyla Trabzonspor'a frikik golü attıktan sonra sevinmeyen Sefa, Trabzonspor'lu olduğunu söyledi.

Sefa Yılmaz neden sevinmediğini açıkladı

Trabzonspor’da önce kadro dışı bırakılan, daha sonra ise Alanyaspor’a kiralık olarak gönderilen Sefa Yılmaz, geçen hafta Bordo-Mavili filelere enfes bir frikik golü göndermişti.

BANA YAKIŞMAZDI

Ayrılık sürecinde kendisinin ‘paracı’ olarak nitelendirilmesine çok üzüldüğünü dile getiren Sefa sert konuştu:

“Halen Trabzonspor’un oyuncuyum, eski takımım değil. 1 sezon Alanyaspor’a kiralık olarak geldim. Golde sevinemedim. Çünkü bir Trabzonlu olarak bana sevinmek yakışmaz. Trabzon hâlâ benim takımım. Bu taraftar, bu camia çok büyük şeyler hak ediyor.

Bu durumda olmaları en çok da beni üzüyor. Çünkü ben de çok zor günler yaşadım. Ama burada taraftar değil, camia değil, başka kişiler yüzünden oldu ne olduysa. Beni paracı olarak gösterdiler. Ben paracı olsam orada kalırdım, garanti param vardı.Hem geçen seneki hem de bu senekli alacaklarımdan fedakarlık yaparak Alanya’ya geldim.”

Kadın basketçiye başörtü izni!

BEN TRABZONLU'YUM

“Hakkım varsa helal olsun. Allah’a inanıyorum, adalet her zaman yerini bulur. Ben Trabzonlu’yum ve Trabzon’da gerçekten oynamaktan çok zevk aldım her zaman. Ancak bazı kişiler bunun devam etmesine müsade etmedi. Şu an Alanya’dayım. Mutluyum ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER