OSMANLISPOR

Selamını almayan hocanın burnunu kırdı

Osmanlıspor futbolcusu Bilal Aziz'in Adana Demirspor'un yardımcı hocasının burnunu kırdığı belirtildi.

Selamını almayan hocanın burnunu kırdı

Osmanlıspor ile Adana Demirspor arasında oynanan maçtan bir buçuk saat önce olan, herkesten gizlenen ve burun kırılmasıyla sonuçlanan kavga bugün ortaya çıktı. Osmanlıspor futbolcusu Bilal Aziz'in Adana Demirspor'un yardımcı hocasının burnunu kırdığı belirtildi. 

Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor ile PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor, dün Osmanlı Stadı'nda karşılaşmıştı. 

37. İstanbul Maratonu'nu Kenyalı atlet kazandı

Maçtan bir buçuk saat önce olan, herkesten gizlenen ve burun kırılmasıyla sonuçlanan kavga bugün ortaya çıktı. Müsabaka başlamadan bir buçuk saat önce sahaya giriş tünelinde Osmanlıspor futbolcusu Bilal Aziz ile Adana Demirspor'un yardımcı hocası arasında kavga çıktı.  

Mario Gomez'e beste yaptılar

Misafir takımın yardımcı hocalarına 'Hoş Geldiniz' diyen Osmanlısporlu Bilal Aziz'in selamını almayan Adana Demirspor'un yardımcı hocası Fatih Çardak arasında yaşanan olayda Çardak'ın burnunun kırıldığı, Bilal Aziz'in de yüzünden darbe aldığı bildirildi. Yaşanan olay, teknik kadro ve oyuncular tarafından yatıştırılırken, müsabaka hakemi ile gözlemci tarafından görülmedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER