GALATASARAY

Selçuk İnan'dan Cüneyt Çakır için olay itiraf

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, başarısız geçen sezonu değerlendirdi.

Selçuk İnan'dan Cüneyt Çakır için olay itiraf

Hakem hatalarından dert yanan Selçuk İnan, şampiyonluğun kaçmasında hakemlerin etkili olduğunu belirtti.

Hürriyet gazetesine röportaj veren Selçuk İnan'ın sözleri şöyle:

"HAKEMLER ETKİ ETTİ"

Hakemlerin şampiyonluğa etki ettiklerini belirten Selçuk İnan; "Başkanımız Dursun Özbek de bu konuda görüş bildirdi. Ona katılıyorum. Bu sene hakem hatalarıyla birçok maç kaybettik. Şampiyonluğa tesir ettiler. Bütün kırılma maçlarında aleyhimize kararlar verdiler. Birçok maçta penaltımız verilmedi. Tam tersi aleyhimize verilenler oldu." dedi.

Hakemlerin Galatasaray'ı önemsemediğini söyleyen tecrübeli futbolcu; "Maçın içinde de bence ufak ufak, ince ince kararlar verdiler. Çevireceğimiz maçları dahi kazanmamıza izin vermediler. Tabii bunları bilerek yaptıklarını söylemiyorum ama sanki bu sene Galatasaray’ı, hakemler de çok önemsemedi. Ya da farklı planları vardı diyelim. Bilemiyorum. Hakem hatalarından en çok muzdarip olduğumuz sezon bu sezon oldu." şeklinde konuştu.

"CÜNEYT ÇAKIR'IN HATASINA ÜZÜLDÜM"

Beşiktaş ve Karabükspor maçlarına ciddi hakem hataları yapıldığına dikkat çeken tecrübeli futbolcu; "En çok üzüldüğüm hata Karabükspor deplasmanında hakem Cüneyt Çakır’ın vermiş olduğu penaltı kararıydı. Çünkü o ve ondan sonrasında Josue’nin golü de ofsayt gerekçesiyle verilmedi.

O, bizim şampiyonluk yarışında kırılma maçımızdı. Kazansaydık şampiyonluk şansımız devam edebilirdi. Bizim açımızdan ikinci kırılma maçı da Beşiktaş derbisi oldu. Yasin Öztekin’in verilmeyen bir penaltısı vardı. O pozisyon bana göre net penaltıydı." diyerek sözlerini noktaladı.

3 Büyükler arasında Arda Turan savaşı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER