GALATASARAY

Selçuk İnan'ın müthiş rekoru!

Selçuk İnan'ın Trabzonspor ve Galatasaray'daki kariyerine ilişkin çok önemli bir istatistik ortaya çıktı.

Selçuk İnan'ın müthiş rekoru!

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Selçuk İnan'ın Trabzonspor ve Galatasaray'daki kariyerine ilişkin çok önemli bir istatistiği ve rekorunu ortaya çıkardı.

Tüzemen'in 'Selçuk saha içi öğretmen olmalı' başlıklı yazısı şöyle:

Selçuk İnan, bir aksilik olmazsa Konyaspor maçında 200'üncü kez Galatasarayformasını giyecek... İstatistiklerin derinliğine indiğimizde karşımıza 'İstikrar abidesi' bir Selçuk İnan çıkıyor. Selçuk'u eleştirelim ama futbolculuk kariyerine ve Galatasaray'da yakaladığı başarılarına saygı gösterelim.

Galatasaray'da stoper sıkıntısı

Trabzon'da oynadığı 113 maçta 109 kez ilk onbir çıkmış. Galatasaray'da ise 199 maçın 196'sında ilk onbirde görev yapmış. Trabzon ve Galatasaray toplamında 312 maç oynayıp 305'inde ilk onbir başlamak müthiş bir rekor...

Galatasaray'dan men cezası için flaş anlaşma

GALATASARAY'DA 8 KUPA KALDIRDI

Galatasaray'da 3 lig, 3 Süper Kupa, 2 Türkiye Kupası kazanan ve 42 gol atan kaptan Selçuk İnan, toplamda 8 kupa kaldırmış. 

Galatasaray'ın zorlu sürecinde Kaptan Selçuk'a şimdi büyük görev düşüyor. Bu zamana kadar çalıştığı teknik adamlardan öğrendiklerini bir deftere yazan Selçuk, artık tecrübesiyle Hagi gibi Galatasaray'ın saha içi öğretmeni olmalıdır.

Arkadaşlarının yaşadığı zorlukları aşmak için oyuna akıl koymalıdır...

Pozisyon hatası yapan, pas dağıtımında egoist davranan isimleri uyarmalıdır.

Galatasaray öne geçtiğinde skorun korunması adına eğer takım bir panik havasının içine girmiş ise "Saha içi öğretmen" kimliğiyle davranmalıdır.

Galatasaray'ın kupa ve Avrupa mücadelesinde, "Camia, taraftar, oyuncular olarak birbirimize sahip çıkalım" diyen Selçuk'un saha içinde sadece kaptanlığına değil liderliğine ihtiyacı olacaktır.

Yorumlar
TREND HABERLER