SÜPER LİG

Selçuk Şahin'den açıklamalar

Fenerbahçe'de bugünkü idmanın ardından deneyimli futbolcu Selçuk Şahin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Selçuk Şahin'den açıklamalar

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, oynadığı bölgeye yapılacak bir transferin kendisini moral anlamında çok fazla etkilemeyeceğini söyledi.

Sarı-lacivertli futbolcu, takımda transfer arayışları olduğunu bildiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

''İmza attığımda da söyledim; takıma faydası olacaksa herkese kapımız açıktır. Hocamız ve yönetim o bölgeye adam isterse alınacak. Bize sadece rekabete girmek düşer. Gelen oyuncunun kalitesini tartışmak bize düşmez. Fenerbahçe alıyorsa mutlaka iyi oyuncudur. Biz çalışacağız, hoca kim iyiyse ona forma verecektir. Daha önce kendisiyle çalıştığımdan biliyorum. Transfer bölgeme yapılırsa beni moral anlamında çok fazla etkilemez.''

Selçuk Şahin, kamp çalışmalarını da değerlendirerek, ''İlk etap kampı buraya göre daha zordu. Burada taktiksel anlamda çalışmalar yapıyoruz, hava da iyi. Sakatlık konusunda bir aksilik yaşamadık. İnşallah yaşamadan döneriz. Almanya kampı iyi geçiyor'' dedi.

Eski hocalar hakkında yorum yapmanın kendisine düşmediğini dile getiren Selçuk Şahin, ''Aragones dünya çapında bir hoca. Kendisiyle çalışmaktan gurur duydum, mutlu oldum'' diye konuştu.

Daum ile daha önce çalıştıklarını anımsatan Şahin, şunları kaydetti:

''Daum yine aynı disiplinle geldi. Disiplinden taviz vermiyor. Bu takım için iyi bir şey. Bize fiziksel yüklemenin yanında psikolojik yükleme yapıyor. Sadece fizik kondisyon yeterli değil. Geçen yıla göre yeni arkadaşlarımız var, yine de kaliteli bir kadroyuz. Fakat geçen sezon ortada bir başarısızlık vardı. Bunun nedenlerini de kendi aramızda konuşuyoruz.

Daum geldiği döneme göre daha aktif, hareketli ve biraz daha istekli. Yeni bir heyecanla geldiği için sanıyorum böyle. İlk geldiğinde de kötü bir sezon sonrasıydı. Yine kötü bir sezondan sonra geldi. Kötü bir takımı nasıl toparlayacağını biliyor. Bu nedenle psikolojik destek sağlıyor, eğlenceli idmanlar yaptırıyor. Lunapark aktivitesinde çok güzel eğlenmiştik. Yoğun program arasında bunlar güzel."

''HER ŞEY YOLUNDA''

Selçuk, yeni sezonda her büyük takım gibi tüm kupalara talip olduklarını belirterek, şunları söyledi:

''Kupaları almak için elimizden geleni yapacağız. Çok büyük aksilik olmaz ve takım havası yakalarsak, bence en güçlü adaylarından biriyiz. Umarım aksilikler yaşamayız. Büyük hedefleri olan bir camiayız. Şimdilik her şey yolunda. Nasıl başlarsak öyle devam eder. Çok zaman kalmadı, ama iyi çalışıyoruz. İyi başlangıç yaparsak devamı gelir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER