DİĞER HABERLER

Selçuk Şahin'in hocasına skandal uygulama

Wil 1900 takımının teknik direktörlüğünü yapan Fuat Çapa, çok önemli iddialarda bulundu.

Selçuk Şahin'in hocasına skandal uygulama

Türk teknik direktör, İsviçre'nin Türkiye'yi Avrupa ülkesi olmadığı ve 3. dünya ülkeleri arasında gördüğü için yardımcı hocalarına vize vermediğini söyledi. 

İsviçre 2. Futbol Ligi'nde Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mert Nobre ve Andre Santos'un forma giydiği Wil 1900 takımının teknik direktörlüğünü yapan Fuat Çapa, bu ülke hakkında çok önemli iddialarda bulundu.

"TÜRKİYE AVRUPA ÜLKESİ OLMADIĞI İÇİN VİZE VERMEDİLER" 

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

İsviçre'de ligler başlamadan bir hafta önce takımın başına geçtiğini belirten Fuat Çapa, "Hâlâ istediğimiz gibi gitmiyor işler. Uzun yıllardır birlikte çalıştığım yardımcı antrenörler Levent Zorluer ve Bülent Kayıtken'e burada çalışma izni çıkmadı. İki hocamızın da UEFA diploması olmasına rağmen çalışma izni verilmemesinin nedeni çok üzücü. Bize verilen kâğıtta, Türkiye'nin Avrupa ülkesi olmadığı ve 3. dünya ülkelerinin vatandaşlarına çalışma izni verilmediği yazıyor" ifadelerini kullandı.

"BEN BELÇİKA VATANDAŞI OLDUĞUM İÇİN ÇALIŞMA İZNİ ALABİLDİM"

Wil 1900'de tamamen yeni bir takım oluşturduklarını kaydeden Çapa, "Sezon başında fazla çalışma fırsatı bulamadık. Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Nobre gibi tecrübeli futbolcuları aldık. Kadrodaki mevcut isimleri de tanımıyorduk. İşimiz kolay değildi. Bir de çalışma izni konusunda yaşatılan sıkıntı işimizi daha da zorlaştırdı. Ben Belçikavatandaşlığımın da bulunması nedeniyle bu konuda sıkıntı yaşamadım" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER