FUTBOL

Şenol Güneş anlaştığı takımı açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, katıldığı televizyon programında geride kalan sezonla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Şenol Güneş anlaştığı takımı açıkladı - Sayfa 1

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 7 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştıran Şenol Güneş, geride kalan sezonla ilgili açıklamalar yaparken Beşiktaş'tan önce anlaştığı takımı da itiraf etti.

Şenol Güneş anlaştığı takımı açıkladı - Sayfa 2

A Spor'da konuşan deneyimli çalıştırıcı, sezon başında Volkan Şen transferinin gündeme geldiğini açıkladı. Volkan Şen'in Bursaspor'dan öğrencisi olduğunu hatırlatan Şenol Güneş, "Sezon başında Volkan Şen'i alabilirdik ama Ricardo Quaresma ismi geçince onualmaya karar verdik" şeklinde konuştu.

Şenol Güneş anlaştığı takımı açıkladı - Sayfa 3

ŞENOL GÜNEŞ, BEIJING GUOAN'DAN TEKLİF Mİ ALDI? Şenol Güneş ayrıca Bursaspor ile anlaşmadan önce Çin'de Burak Yılmaz'ın oynadığı Beijing Guoan ile anlaştığını ancak ülkenin çok uzak olması gerekçesiyle bu teklifi reddettiğini söyledi.

Şenol Güneş anlaştığı takımı açıkladı - Sayfa 4

TOLGA ZENGİN YORUMU "Cenk Gönen'in gitmesini ve Muslera'nın yedeği olmasını istemedim ama o ayrılmak istedi. Boyko oynayamadığı için mutsuz ve sıkıntılı. Gitmek isterse veiyi bir kaleci bulursak alırız. Günay ve Boyko'nun durumlarını değerlendirdikten sonra kaleci transferi yapabiliriz. Bu sezon Tolga Zengin yeri geldikaptanlık yeri geldi ağabeylik yaptı. Şampiyonluğa önemli katkıları oldu.