BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş de Cüneyt Çakır'ı suçladı

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan sonra Şenol Güneş de maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı baskıya boyun eğmekle suçladı.

Şenol Güneş de Cüneyt Çakır'ı suçladı

Atiker Konyaspor - Beşiktaş maçının hakemi Cüneyt Çakır, her iki takımın da teknik direktörlerinin ağır eleştirilerine maruz kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Cüneyt Çakır'ın baskı altında maç yönettiğini belirterek taraflı kararlar verdiğini iddia etti.

Şenol Güneş maçtan sonra yayıncı kuruluşa şöyle konuştu:

“Bütün oyuncular oyun disiplini içinde elinden gayreti gösterdi. 10 kişi olmamıza rağmen kazanmak için oynadık. Yediğimiz 2 gol de çok basitti. Büyük takım olarak bunları düzeltmemiz lazım. Oyunu olgunlaştırmaya çalışan, yönetmeye çalışan, kazanmaya çalışan taraf bizdik. 2 puan kaybettik, üzgünüz. 10 dakikalık bölüme bakılırsa maç da kaybedebilirdik; ama deplasmanda bu kadar iyi oynadıktan sonra 2 puanı kayıp olarak görüyorum."

Aykut Kocaman Cüneyt Çakır'ı topa tuttu

Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı da eleştiren Güneş şöyle devam etti:

"Ali Çamdalı’nın 3 defa atılması lazımdı. Baskı etki yapıyor Türkiye’de. Hakemin kim olduğu önemli değil. İyi hakem olduğunu zaten söylüyoruz. Baskılar etkili oldu. Necip’in kafaya çıktığı pozisyonda kart gösterebilirdi. Ben bir maç oynadım bitti. Şimdi milli takıma giden oyuncular var. İzinden gelsinler, gelecek maçlar bakacağız.”

Yorumlar
TREND HABERLER