BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş derbi için neler söyledi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı..

Şenol Güneş derbi için neler söyledi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 0-0 sona eren Fenerbahçe - Beşiktaş maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. 

OYUN KEYİFLİ DEĞİLDİ

"Ligin son maçı değil. Kaybeden yarıştan kopmayacaktı. Rakibimizin yükselen grafiği vardı. Biz de bu zor süreçte oyuncularımızı kaybetmeden oynamak zorundaydık. Rakibimizin oyununa uygun oynamak zorundaydık. Bu bizim oyun formatımızın dışındaydı. Hepsi sabırlı oynadı. Çabuk çıkmamız gerekiyordu. Bugün oynadığımız oyun keyifli değildi. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. 

TUZAĞA DÜŞMEDİK

"Oyun tarzımızla alakalı onlar bizi tuzağa çekmeye çalıştı ama biz bu tuzağa düşmedik. Alanı kapattıktan sonra hızlı çıkmamız lazımdı ama eksik yaptık. Onların hamlesini bekledik. Bu da bizim pozisyona girmemizi engelledi. Futbol adına üzgünüm. 

Barcelona Real Madrid maçı sonucu ve özeti

"Quaresma hamlesi sinirle devam edip bir hata yapması bizi 10 kişi bırakabilirdi. Savunma anlamında da etkisi azalmıştı. Bugün için öyle tercih yaptık. 

Güneş'in yüzü Kadıköy'de gülmüyor!

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında Kadıköy'de ligde bir kez daha galibiyet sevinci yaşayamadı. 

Şenol Güneş

Şenol Güneş, ligde sarı-lacivertlilere karşı deplasmanda oynanan 19 maçta da çalıştırdığı takımları galibiyete ulaştıramadı. Tecrübeli teknik adam, 28 yıllık teknik adamlık kariyerinde, 6 ayrı takımla Kadıköy'de çıktığı lig maçlarında 14 yenilgi ve 5 beraberlik aldı. Güneş yönetimindeki takımların, Kadıköy'deki gol atamama serisi ise 7 maça çıktı. 

Geçen sezon Şenol Güneş yönetiminde Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Beşiktaş, bu sezonki mücadeleyi ise 0-0 beraberlikle tamamladı.

Yorumlar
TREND HABERLER