BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş derbide 2 futbolcu için özel önlem alacak

Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktörü Şenol Güneş, Bruma ve Eren Derdiyok için özel önlem almayı planlıyor.

Şenol Güneş derbide 2 futbolcu için özel önlem alacak

Nefesler tutuldu, tüm Türkiye yarın oynanacak derbi için geri sayıma geçti. Gerek G.Saray gerekse Beşiktaş cephesinde teknik adamlar hazırlıkları tamamladı, maç saatini beklemeye başladı.

Kazanan ekibin ciddi özgüven kazanacağı dev mücadele öncesi Kartal’ın hocası Şenol Güneş, planını belirledi. Oturmuş oyun planı ligin en hazır takımı olarak dikkat çeken Beşiktaş’ta Güneş, 2 temel noktanın altını çizdi. İşte deneyimli hocanın derbi stratejisi: 

Beşiktaş'tan Mahmut Uslu'ya sert cevap

BRUMA’YA ÖZEL ÖNLEM 

Sarı-Kırmızılı ekibin son maçlarını hem yerinde izleten hem de kendi takip eden Şenol Güneş, rakibin hücum varyasyonlarını genellikle kanatlardan geliştirdiğine vurgu yaptı. G.Saray’ın kanatlardaki en etkili ismi Bruma’ya çok dikkat edilmesini isteyen deneyimli hoca, Portekizlinin yanı sıra Yasin Öztekin ve Sneijder’ın ceza alanı içerisinde gönderdiği sert yaptığı ortalar için de öğrencilerini uyardı. 

TALISCA MI, OLCAY MI? 

Defansın solunda yükselen formuyla dikkat çeken Caner Erkin’in oynatacak olan Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup’a orta sahada yer açmak için sol açıkta Talisca’yı düşünüyor. Fakat fizik olarak henüz hazır olmayan Talisca’nın yerine agresif ve mücadele oyunuyla takımı ateşleyen Olcay Şahan 11’de yer alabilir. Sağ tarafta ise sürpriz yok...

Güneş her ne kadar Beck ve Gökhan Gönül’ü bir arada oynatmaya düşünse de ofansif anlamda kayıp yaşamamak için Gönül-Quaresma ikilisi son haftalarda olduğu gibi yine sahada olacak. 

Fernando Muslera Beşiktaş'a gözdağı verdi

18 İÇİNDE ÇOK ETKİLİ

Kanatları bu şekilde sağlamaya almayı planlayan Şenol Güneş’in bir diğer dikkat çektiği konu ise Eren Derdiyok... 4 Süper Lig maçında attığı 4 golle dikkat çeken yıldız forveti durdurma görevi Marcelo’ya verildi. Eren’in 18 içinde topla buluştuğunda çok etkili olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, Brezilyalı stoperden hava toplarında dikkatli olmasını ve Sarı-Kırmızılı forveti adım adım takip etmesini istedi. 

PAS-PAS-PAS! 

Şenol Güneş önderliğinde pas futbolunu her geçen gün daha da benimseyen Beşiktaş, derbide de baş döndürecek! Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda Güneş, pas çalışmalarına ayrı bir önem verdi. Özellikle son 2 gündür oyuncularına sürekli dar alanda pas idmanı yaptıran deneyimli hoca, öğrencilerinden alanı daraltıp önce baskı yapmasını istiyor.

Yorumlar
TREND HABERLER