BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi sıkınıtısı yaşıyor

Şenol Güneş UEFA'ya bildireceği 23 kişilik kadroda derinlik oluşturamadığı için sıkıntı yaşıyor.

Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi sıkınıtısı yaşıyor

UEFA'ya bildireceği 23 kişilik kadroya 4 Türkiye'de yetişmiş 4 de altyapıdan çıkan oyuncu yazmak zorunda olan Beşiktaş'ta Şenol Hoca düşünceli.

4'Ü ALT YAPIDAN OLMALI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kuralar Cuma günü çekilecek ve Beşiktaş'ın rakipleri de belli olacak. Ancak siyah-beyazlılar hangi oyuncularla Devler Ligi'nde mücadele edecek, işte bu sorunun yanıtını teknik direktör Şenol Güneş bugünlerde düşünüyor...

Necip Uysal

Siyah-Beyazlılar, UEFA Finansal Kontrol Komitesi ile yapılan anlaşma gereği bu sezon UEFA'ya 25 değil, 23 kişilik kadro bildirecek. Ancak bu kadroda 4'ü Türkiye'de yetişmiş, 4'ü de altyapıdan çıkmış toplam 8 futbolcu yer almak zorunda.

veli kavlak

U21'DEN FUTBOLCU ALINACAK

Kartal'ın mevcut kadrosunda Türkiye'de yetişmiş 3 oyuncu var. Bunlar, kalecilerden Tolga Zengin ve Utku Yuvakuran ile Gökhan Gönül. A Takım kadrosunda altyapıdan çıkan tek kişi de Necip Uysal.

Beşiktaş, Necip'i Türkiye'de yetişen oyuncular kontenjanına kaydırıp U21 takımından 4 genç oyuncunun adını UEFA'ya verilecek listeye yazacak.

BOYKO

VELİ VE BOYKO OLAĞAN ŞÜPHELİLER

Geri kalan 15 kişilik kontenjana ise 18 futbolcu (Fabricio, Boyko, Adriano, Marcelo, Tosic, Beck, Rhodolfo, Veli, Oğuzhan, Olcay, Atiba, Kerim, Aras, Tolgay, Quaresma, Cenk, Ömer, Talisca) aday. Bu da demek oluyor ki şu an için 3 as futbolcu UEFA listesinde yer alamayacak.

Ancak siyah-beyazlıların santrfor ve stopere takviye yapmak için çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Eğer 2 transfer de yapılırsa dışarda kalacak as oyuncu sayısı 5'e çıkacak.

Boyko ve Veli bugünkü form durumlarıyla dışarda kalması muhtemel isimler ancak teknik direktör Şenol Güneş'in kimleri listenin dışında bırakacağı büyük merak konusu.

Yorumlar
TREND HABERLER